Concurentii de la "Exatlon", transformari fizice uluitoare dupa aproape doua luni de competitie dura! Iata cat de mult s-au schimbat "Faimosii" de cand sunt in Republica Dominicana!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mar 2018, 13:56
video Foto(8)

Cum s-au trasformat concurentii de la "Exatlon" dupa aproape doua luni petrecute in competitie.

Concurentii "Exatlon" s-au transformat vizibil in ultima perioada, acestia au slabit si s-au bronzat foarte mult dupa saptamanile petrecute in competitie. De altfel, chiar ei spun deseori ca le este foame mereu si acesta este motivul pentru care au dat jos cateva kilograme. Acestia asteapta cu nerabdare bonusurile de mancare puse in joc.


Rafaela, prima concurenta eliminata de la Exatlon, a povestit in momentul in care a ajuns in tara ca a slabit circa 6 kg si ea statuse doar doua saptamani in competitie.

Efortul excesiv si alimentatia i-a determinat sa slabeasca mult. Cel mai mult frapeaza aspectul fizic al baietilor din echipa "Faimosilor" care au slabit mult fata de cum au intrat in competitie. Giani Kirita, Andrei Stoica, Catalin Cazacu si chiar Vladimir Draghia au pierdut multe kilograme si si-au consolidat masa musculara.

(sursa: wowbiz.ro)

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.