Concurentii de la “Supermodels by Catalin Botezatu”, pasari de noapte pentru o zi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Vineri, de la 23:30, la “Supermoldes by Catalin Botezatu”, lupta pentru celebritate devine tot mai aprinsa, generand noi conflicte intre aspirantii la titlul de supermodel.

Catalin Botezatu isi ascut toate armele din dotare. Eu cred ca sunt mai bun decat ceilalti din Casa Supermodels; pozez mai bine, Mildner nu are corp demn de un fotomodel”, a spus Gilbert, iar Andrada a continuat atacul verbal: “Mi-ar placea sa fie eliminate din concurns persoanele foarte bune.

Maine seara, celebrul designer ii va supune pe concurenti la o sedinta foto inedita, intr-un decor impresionant – Pestera Valea Cetatii, din judetul Brasov.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16779823/1/media-142856507840618900.jpgCriticile lui Botezatu la adresa concurentilor nu au intarziat sa apara.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Joan, pai asa sta o pasare oloaga! Ce pozitie de shooting este aceasta?, i-a reprosat amfitrionul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu", unui concurent.

Cum a decurs intreaga sedinta foto din pestera Valea Cetatii si care a fost verdictul lui Botezatu veti putea afla maine seara, de la 23:30, la Kanal D.