Concurenții de la Survivor România 2021, o nouă bătălie în jocurile individuale! Cine va fi nominalizat? Urmărește o ediție incendiară vineri, 2 iulie, de la 20:00 pe Kanal D

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 02 iul 2021, 23:44

Ediția de vineri a emisiunii Survivor România 2021 se anunță una plină de tensiuni. Cine va fi nominalizat în cel de-al doilea consiliu de nominalizare?

Vineri se anunță o ediție palpitantă la Survivor România, de la ora 20:00, în care Zanni, Elena, Maria, Andrei, Maius și Albert se vor confrunta din nou într-un joc extrem de dificil, în cel de-al doilea joc individual din această săptămână.

Citeste si:// SURVIVOR ROMÂNIA 2021, marea finală// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Al doilea joc individual la Survivor România 2021

Așteptarea a luat sfârșit pentru Faimoșii și Războinicii care și-au dorit să ajungă la individuale. Începând de joi, 1 iulie, s-a dat startul individualelor la Survivor România.

Mâine, 2 iulie, va avea loc cel de-al doilea joc individual al săptămânii. Șase concurenți se vor lupta să ajungă în finala sezonului 2 Survivor România 2021.  

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. CAT este PREMIUL CEL MARE la Survivor Romania 2021?

Băieții din Republica Dominicană sunt împotriva celor două fete rămase în competiția sportivă moderată de Daniel Pavel. Maria Chițu, dar mai ales dansatoarea din echipa Faimoșilor, nu sunt deloc văzute cu ochi buni. 

"Nivelul lor, al fetelor, este sub mediu. În schimb, al nostru, al băieților, este la avansat", a spus Marius.

Meciurile individuale îi fac pe participanții de la Survivor România să fie și mai aprigi în lupta pentru marele premiu. 

"Eu spun că nu este chiar așa. Este meritul nostru că am ajuns până aici", a declarat Maria Chițu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena Marin, concurenta care a fost prinsă la mijloc și a primit din toate părțile acuzații grave din partea colegilor, vrea să arate ce poate cu adevărat.

"Îmi doresc să reușesc să intru cu fiecare pe traseu, astfel încât să le aduc acea frustrare de care e vorbesc", a spus Elena.

Citeste si: Zanni se vede deja in Marea Finala Survivor Romania 2021: "O sa sparg, o sa rup, o sa-i bat pe toti..."

Dacă până acum s-au luptat pentru hrană sau pentru a câștiga imunitatea săptămânii, de această dată, Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta pentru a avea șanse cât mai mari de a ajunge în Marea Finală.

Zanni, Elena, Maria, Andrei, Maius și Albert se vor afla din nou față în față pe traseul de la Survivor România 2021, aceștia luptând de această dată pentru un premiu de neprețuit.

Cine va fi al doilea concurent nominalizat la Survivor România 2021?

În cadrul consiliului de nominalizare, un concurent dintre Zanni, Elena, Maria, Andrei, Maius și Albert va fi în pericol de eliminare din competiția Survivor România 2021.

În primul consiliu de nominalizare al săptămânii, Marius Crăciun a câtigat primul joc individual. Astfel, concurentul din echipa albastră a avut responsabilitatea de a face o nominalizare, astfel Elena Marin este prima concurentă în pericol de eliminare.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand e FINALA Survivor Romania 2021. CINE sunt cei sase concurenti ramasi in lupta pentru TROFEU

La finalul ediției, în cadrul consiliului de eliminare, un concurent va fi nominalizat spre eliminare. Despre cine este vorba poți afla urmărind ediția de vineri, 2 iulie 2021, a emisiunii Survivor România. 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.