Concurenții din “Casa iubirii” l-au pus la zid pe Antoni: „Nu ai transmis nimic”. Cum se apără concurentul în fața valului de reproșuri

Autor: Diana Bostan

Antoni a fost pus la zid în ”Casa iubirii”.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, concurenții l-au pus la zid pe Antoni. Iată cum se apără concurentul în fața colegilor săi!

Tensiunile au atins cote înalte în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, când concurenții l-au confruntat pe Antoni, aducându-i numeroase reproșuri pentru comportamentul său de-a lungul competiției.

Citește și: Antoni îl pune la punct pe Moldo! „Vorbesc cu Sebastian să te lase să-l mângâi pe mână”. Aflați de la ce a pornit discuția în „Casa iubirii” vineri, 4 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Moldo l-a pus la zid pe Antoni

Cel mai vehement a fost Moldo, care l-a acuzat pe Antoni de faptul că ar fi generat doar scandaluri și certuri și că a încercat să o denigreze pe femeia de lângă el. Totul ar fi pornit de la faptul că Antoni consideră că Moldo ar fi invidios pe parcursul lui în emisiune.

Moldo: Din tot sufletul îți zic.

Nu aș fi vrut să am parcursul pe care l-ai avut tu aici sau cunoașterea pe care ai avut-o tu. Tu în cunoașterea ta nu ai transmis nimic, în afară de scandal, ceartă, înjurături.Tu ai dat în ea cum nu știu să fi dat vreun bărbat, cu vorbe mă refer. Ai încercat s-o denigrezi. 

Citește și: Patrick, moment de sinceritate în camera roșie. Concurentul a recunoscut asta despre Bianca: „M-ar deranja”

Antoni nu a rămas fără replică, apărându-și comportamentul. El a argumentat că, deși are momente în care greșește, faptul că încă se află în competiție arată că este apreciat de public.

Antoni: Nu e vorba că nu văd că greșesc. Pur și simplu ăsta sunt eu. Dacă era să nu fiu îndrăgit, nu mă mai întorceam.Eu sunt în continuare plăcut de lume dacă sunt aici.

Comportamentul lui Antoni a fost pus la îndoială și de alți concurenți din casă

Robi a intervenit în discuție, subliniind că Antoni se află în competiție datorită sprijinului oferit de Teodora, în momentul în care a ales să-l salveze pe Antoni și să piardă cecul, însă concurentul a ținut să precizeze că s-a remarcat în numeroase episoade ale emisiunii, considerând că a demonstrat ceva semnificativ.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Antoni: Eu nu mă laud că sunt de mult timp aici, mă laud că am multe episoade în care am demonstrat ceva.

Citește și: „Nu credeam că voi iubi la așa intensitate”. Sebastian, declarație de dragoste pentru Roberta în camera roșie. De ce surpriză a avut parte concurentul după gestul său

Moldo nu a cedat și i-a spus direct lui Antoni că nu a văzut niciodată o persoană care să se laude singură atât de mult.

Moldo: Eu vă dau cuvântul meu că nu am văzut în viața mea o persoană care să nu fie lăudată niciodată și să se laude de unul singur de atâtea ori.

Patrick a fost de acord cu ceilalți concurenți, susținând că Antoni ar trebui să renunțe la tendința de a se evidenția singur și să încerce să fie mai modest.

Patrick: Sunt multe momente, din păcate, în care sunt de acord cu băieții. Eu îți mai spun și-n cameră că uneori te vezi prea așa și trebuie să mai cobori puțin. Singurele momente în care eu consider că greșești sunt cele în care evidențiezi niște chestii singur. Încearcă să lași sezonul 2 deoparte.

Antoni a recunoscut că greșelile sale sunt vizibile deoarece le verbalizează, însă a subliniat că Moldo nu este mai presus doar pentru că i-a răspuns. În ciuda criticilor, el a declarat că acceptă sfaturile colegilor, însă nu crede că este singurul care a greșit în unele situații.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.