Concurenții din „Casa iubirii” s-au înscris în sezonul 3! Iată cine va apărea în noul sezon al emisiunii

Author: Diana Ghita
Actualizat: 13 ian 2024, 20:00

Ce concurenți vor reveni în sezonul 3 din „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

A venit un moment emoționant pentru concurenții sezonului 2, din „Casa iubirii”. Fiecare a decis dacă va rămâne într-un nou sezon sau dacă va părăsi emisiunea matrimonială.

Andreea Mantea a dat start înscrierilor pentru al treilea sezon al show-ului matrimonial „Casa iubirii”. Aflați ce concurenți vor fi prezenți, în continuare, pe micile ecrane!

Ce concurenți vor apărea în sezonul 3 din „Casa iubirii”

Julia a fost prima care s-a trecut pe lista pentru sezonul 3, fără să stea prea mult pe gânduri: „Sunt singura atât de sigură pe mine și pe ceea ce-mi doresc? Eu nu înțeleg ce așteptați”.

Următoarea care s-a înscris în cursa pentru sezonul 3 a fost Larisa. După ea, au venit imediat la tablă Patrick și Cosmin, fiind, și ei, hotărâți să rămână în competiție.

În tot acest timp, Radu a rămas cu Antoni în casa băieților, întrucât acesta din urmă era într-un mare impas, neștiind dacă să iasă din „Casa iubirii” sau să își caute iubirea într-un nou sezon.

Citește și: Urmează înscrierile în sezonul 3! Cristina se gândește să iasă din emisiune, iar Patrick izbucnește în lacrimi

Tânărul a căzut pe gânduri în urma unei discuții cu Vlada, referitoare la evoluția relației lor în cadrul emisiunii. Deși Antoni a dat de înțeles că nu mai vrea să se împace cu fosta iubită, atitudinea lui dă altceva de înțeles.

„Mi-a zis că o să rămân în sufletul ei, am un loc special în sufletul ei și o să rămân acolo mereu.(...) Mi-a zis doar că ea își dorea ca ce aveam noi să rămână pentru totdeauna”,  a dezvăluit Antoni.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Antoni și Vlada nu sunt hotărâți cu ceea ce vor să facă mai departe

Radu îl sfătuiește pe Antoni să meargă mai departe și să-și continue traseul într-un nou sezon, spunându-i: „Meriți a doua șansă. Ești un copil, ești tânăr”.

În paralel, o discuție similară are loc și în casa fetelor, între Patrick și Vlada, acesta încurajând-o pe tânără să facă ceea ce simte.

„Dacă ai simțit să mergi spre tablă să te înscrii, înscrie-te!”,  i-a

spus Patrick Vladei.

Citește și: Când se încheie cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii! Iată când are loc Marea Finală și câți concurenți se vor lupta pentru mult râvnitele premii

Vlada a rămas, însă, îngândurată, mai ales după ce Radu l-a adus pe Antoni în casa fetelor, unde se afla tabla pentru sezonul 3. Aceștia s-au așteptat unul pe celălalt până în ultima clipă, fiind curioși care dintre ei va face primul pas.

În tot acest timp, colegii lor au trăit un mare suspans, fiind curioși dacă Vlada și Antoni își vor căuta alți parteneri în sezonul 3, sau dacă decid să iasă definitiv din emisiune.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.