Concurenţii "Puterea Dragostei", infectaţi cu COVID! Cristina Mihaela a făcut marele anunţ

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 dec 2020, 18:14
Cristina Mihaela a facut anunţul, concurenţii au COVID

Concurenţii de la"Puterea Dragostei" au fost depistaţi cu noul coronavirus, Cristina Mihaela a făcut anunţul în ediţia de astăzi a emisiunii.

În ediţia de astăzi, a emsiunii "Puterea Dragostei", Cristina Mihaela a făcut cel mai neaşteptat anunţ, nimeni nu s-ar fi gândit la asta, concurenţii au luat contact cu virusul COVID-19.

Cum se va desfăşura emisiunea de acum încolo

Emsiunea "Puterea Dragostei" a început astăzi, cu o casă goală, din care concurenţii lipsesc. Cristina Mihaela a explicat de ce toata lumea lipseşte.

''Dragi telespectatori, poate vă întrebaţi de ce sunt singură. De ce aceste case sunt goale? Dar mai ales, unde sunt concurenţii? Din nefericire, nici de lucrurile grave nu putem scapa. Cum ar fi covidul. Din pacate, unii dintre concurenţii noştri au luat contact cu acest virus.   

Însă, totodată,  aceasta a anunţat că showul va cotinua cu concurenţii care nu a luat contact cu virusul, în timp ce ceilalţi vor sta în siguranţă sub spraveghere, până când se vor însănătoşi.

Citeste si: Bianca Comănici, declaraţii neaşteptate: "Îmi doream să mor fiindcă..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce concurenţi lipsesc din emsiune

În urma veştilor date de Cristina Mihaela, o parte din concureţi vor sta în izolare până când vor fi retestaţi din nou şi vor putea reveni în casa "Puterea Dragostei".

Concurenţii care lipsesc în aceste zile din emisune sunt Mariana, Andrada, Codruţ, George şi Marinescu.

Concurenţii sunt puşi pe glume în lipsa colegilor 

Concurenţii sunt mult mai relaxaţi şi puşi pe glume în lipsa colegilor de emsiune.

Când Cristina Mihaele le-a spus că din păcate nici Marinescu nu este prezent, concurenţii au inervenit repede.

"Din fericire, nu din păcate."  Semn că acesta nu le lipseşte prea mult.

Cristian Comănici nu s-a putut abţine şi a intervenit imeditat,  "Domnişoara Cristina, avem şi noi o gură de aer, aşa fără Marinescu, să vedem şi noi cum decurge showul ăsta fără el, că tot spune în înregistrările respective că lumea face bani de pe urma lui, că el ţine showul ăsta."

Deşi, o mare parte din concurenţi lipsesc, răutăţile nu încetează în lipsa lor în casa "Puterea Dragostei".

Citeste si: Program Kanal D de sărbători. Ce emisiuni și filme vedem de Crăciun la TV?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.