Concurenții Survivor România 2021 și-au construit toaleta în junglă! Incredibil cum arată locul!

Autor: Marina Ionescu
video Foto(5)

Survivor România 2021 reprezintă o reală provocare pentru cei 24 de concurenți înscriși în competiție nu numai prin prisma probelor, ci și din cauza condițiilor nefavorabile pe care le suportă. 

Concurenții Survivor România 2021 trebuie să accepte că totul este la limita subzistenței încă de la locuință, condiții și hrană. Pentru prima oară la Survivor România, concurenții își contruiesc toaletă. Primele imagini cu locul în care își vor face nevoile Războinicii.

Concurenții Survivor și-au construit toaleta în junglă

Războinicii încearcă să găsească soluții pentru a se simți cât mai confortabil cu putință în jungla Dominicană.

Chiar dacă nu au nici pe aproape condițiile de acasă, concurenții au decis să construiască tot ce este necesar pentru un trai mai comod. Astfel, echipa Războinicilor a decis să-și contruiască propria toaletă în jungla Dominicană.

Fără prea multe discuții, Musty, războinicul priceput la toate, a venit cu ideea să contruiască un loc în care coechipierii săi să-și ususce hainele după probe. Asta nu e tot, Războinicii plănuiesc să facă o toaletă și un loc în care să depoziteze ustensilele.

Musty spune că a fost ajutat în acest demers de colegul său Alin.  „Mereu  când venim de la probe, dormim cu hainele umede sau ude, e o problemă asta pentru noi pentru că nu ajungem să dormim cum trebuie, de fapt, nici nu dormim. Alin m-a ajutat foarte, foarte mult. A stat cu mine acolo și a fost de mare ajutor.

Mie mereu mi-au plăcut să construiesc, să asamblez lucruri și aici tot ce vreau este să aduc puțin din experiența mea”,  a declarat fratele lui Kamara.

Alin a fost deschis la ideile lui Musty Camara. „O să ne ajute să ni se usuce hainele mai bine. Mai avem de construit lângă cabană anexele: uscătorul, toaleta și  o cămăruță pentru depozitat ustensile”, completează el.

Războinicii, atacuri la adresa faimoșilor

Testul suprem este unul de supraviețuire din toate punctele de vedere și nimeni nu este privilegiat fie că face parte din  echipa Faimoșilor, fie că este în cea a Războinicilor. Toți vor fi nevoiți să fie inventivi și puternici pentru a rezista cel mai mult în concurs.

Concurenții iau în serios această competiție.

Rivalitatea dintre Faimoși și Războinici atinge astfel cote înalte, iar asta se vede prin modul în care se descriu aceștia.

Citeste si: Alexandra Stan, in lacrimi! Concurenta a cedat nervos dupa pierderea unui punct important pentru echipa sa! "Nu sunt eu pierzatoare!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Faimoșii sunt aspru criticați de echipa Războinicilor. Cătălin Moroșanu este aspru criticat pentru forma fizică din prezent. Nici Jador nu a scăpat de analiza războinicilor. Iată ce spun aceștia despre adversarii lor:

Musty:  Eu mă simt super bine. Nu doar pentru că am rămas la aceeași distanță de el, la aruncat tot la fel. Pentru un copil de 24 de ani, e super bine. S-a ofticat super tare.

Sorin:  Jador m-a privit în ochi și a zis că o să mă bată. Eu i-am zis că are șanse doar cu fetele, poate nici acolo.

Alin:  Când l-am bătut eu (n.r.:- Cătălin Moroșanu) a zis că de ce l-am ales, că eu sunt mic. Bun! A jucat cu Sarlin, este pe măsura lui. Aproximativ aceeași statură, greutate și vârstă, l-a bătut și Starlin. Monstrul din Carpați, Moartea din Carpați, este cel mai plângăcios dintre ei. Nu mă așteptam, am rămas siderat.

Citeste si: Zannidache a dat cartile pe fata! Tanarul le-a pus la zid pe Amna si pe Alexandra Stan! "Nu te cunosc, eu ma iau dupa ce am vazut pana acum!"

Albert:  Dacă îi mai batem o singură dată, s-a terminat concursul. Jador, Moroșanu, Stanciu și Zanni, le rupem moralul.

Musty:  Ieri erau sparți când au plecat. Le rupem moralul.

Maria:  Au probleme de personalitate, dacă-i bați aia e.

Andreea:  La fete trebuie eliminate dansatoarele. Nu are cum, băi, să mă bată o dansatoare.

Musty:  Să știi că mai face și sport, fizic e subțire. Faimoșii mereu încearcă să ne deconcentreze, să ne atace, înțepe.

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.