Concurenții vor decide soarta Kingăi în ”Casa Iubirii”. Va fi sau nu descalificată din emisiune? Decizia finală o aflați joi, 8 septembrie, într-o nou ediție, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Concurenții vor decide soarta Kingăi în ”Casa Iubirii” Foto(5)

Concurenții vor decide soarta Kingăi în ”Casa Iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

Soarta Kingăi va fi decisă de concurenți. Iată ce se va întâmpla cu una dintre cele mai vechi concurente din ”Casa Iubirii”.

Ieșirile Kingăi nu au mai putut fi trecute cu vederea și de această dată. Astfel, Andreea Mantea a decis că aceasta va fi pedepsită pe măsură.

Concurenții vor decide dacă Kinga va fi descalificată

Kinga își joacă cartea și a decis să facă ce își dorește în emisiune, mai ales dacă va fi eliminată. Tensiunile ating cote maxime, blondina adoptă o atitudine ușor iritantă, deloc agreată de colegii săi.

„Când leul doarme, cântă hienele, știi ce zic? În emisiunea asta sunt șobolani și hiene, atât am de zis”, a spus Kinga, vizibil iritată de tot ce se întâmplă. 

Larisa își iese din minți și îi spune tot ce îi trece prin minte, ba chiar afirmă că și-ar dormi ca Kinga să plece, căci ea este cea care ”tulbură apele” în casă.

Citeste si: Grațiela și Odeh și-au spus „adio”! Motivul pentru care foștii concurenți de la „Casa iubirii” s-au despărțit

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Stai fata mea cuminte, Doamne ajută să pleci! Cum ai dat-o pe Dori, așa să zbori tu, că meriți. Tu stai aici ca să faci ce?”, a spus Larisa despre Kinga.

Spre surprinderea Kingăi, Andreea Mantea a luat decizia ca fetele și băieții din casă să decidă dacă ea va fi descalificată.

Citeste si: Kinga a dat-o din nou în bară! Răfuiala cu apă se sfârșește cu un pahar spart, dar și cu o pedeapsă grea pentru concurentă. Iată ce decizie a luat Andreea Mantea

”Kinga, ăsta este un comportament normal? Ca o domnișoară să sară așa în capul unui băiat? Am să va las să-i decideți soarta, dacă Kinga merită să fie descalificată sau nu”, a spus Andreea Mantea. 

Kinga nu se aștepta să fie pusă într-o astfel de situație, deși s-a ținut tare, lacrimile și-au făcut ușor apariția pe chipul ei, semn că nu este mândră de ceea ce a făcut și nici nu ar vrea să plece din emisiune.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.