Concurentul de la Survivor Romania care i-a declarat dragostea Alexandrei Stan: "Te iubesc"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 04:55
Alexandra Stan rade cand aude declaratia de dragoste

Alexandra Stan a primit o declaratie de dragoste astazi, la Survivor Romania.

Cel care i-a facut declaratia de dragoste Alexandrei Stan este Alin Salajean, care este si casatorit. Concurentii s-au distrat copios cand l-au auzit.

"Te iubesc, Alexandra Stan!", a spus Alin dupa ce a vorbit despre competita Survivor si despre faptul ca e cel mai bun loc in care poti fi acum.

"Si nevasta-ta ce zice?", l-a intrebat Culita Sterp.

Faimosii, la a doua victorie consecutiva

Faimosii au castigat astazi al doilea joc consecutiv pentru imunitate, cu acelasi scor ca ieri, 10-4.

Punctul decisiv a fost adus de Zanni, caruia i s-a facut si rau dupa ce l-a invins pe Musty. Din fericire, acesta si-a revenit repede.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Scandalurile au inceput in sanul Razboinicilor dupa infrangerea de ieri si e de asteptat sa se intensifice, avand in vedere infrangerea de astazi.

Musty a fost acuzat ca nu a dat totul pe traseu, a negat si a acuzat, la randul lui, alti concurenti ca nu dau totul in duelurile cu Faimosii.

Alexandra Stan vrea sa paraseasca Survivor Romania

Alexandra Stan vrea sa paraseasca show-ul Survivor Romania. De mai multe ori cantareata a cedat. 

"Ma asteptam din partea altor colegi, insa Zanni a fost cel care m-a ambitionat foarte mult. De fiecare data cand ne trezim foarte infrigurati si morti de foame si ziceam ca, nu mai gata, eu vreau sa plec acasa, eu va trag in jos, va rog frumos, nu sunt  asa buna sa traiesc in jungla, nu fac fata si ma plangeam cum ma plang eu de fel, Zanni era cel care imi zicea: 

"Stan, taci, lasa vrajeala, nu pleci nicaieri. Fix asa imi zicea si sincer nu am crezut ca ma va vota, insa avand in vedere proba de astazi si importanta premiului pana la urma, si-a dat si el seama ca sunt o persoana potrivita sa plece acasa deoarece astazi scorul putea sa fie 10-0 si eu le-am spus colegilor si imi pare foarte rau ca nu a fost 10-0 scorul din  cauza mea ca am avut acea ezitare.
Acum, sa vedem ce decide publicul ca noi asta ne dorimi, asta e intentia si daca publicul reuseste sa vada si dedesubturile din aceasta competitie si sa ne cunoasca pe noi ca oameni si nu ca personaje, atunci o sa voteze corect, dar am o speranta ca publicul roman este destul de luminat si isi doreste adevarul sau cel putin vede. Imi doresc sa raman, insa imi doresc s anu fiu asa slaba pe traseu si in viata de zi cu zi.

In fiecare zi apare cateo trauma pe care eu credeam ca am vindecat-o si de fapt, eu de asta am venit aici, sa ma vindec si astazi m-am vindecat enorm sau cel putin am apasat pe un buton. Mi-e frica de ce o sa urmeze. O sa iasa la suprafata din mine tot ce nu este luminat, insa asta e, o sa incerc sa fac fata", a spus Alexandra Stan.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.