CONCURS: 5 date memorabile din calendar!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:38

Este important sa retinem anumite date din calendar, mai ales ca atunci cand memoria ne joaca feste, uitarea unei date ne poate aduce o gramada de probleme. De cate ori vi s-a intamplat sa uitati o zi de nastere, data aniversarii unei relatii sau alte date importante in care sarbatoriti evenimente memorabile?

Saptamana aceasta vrem sa stim care sunt cele CINCI date din calendar pe care le consideri cele mai importante pentru tine! Poate fi vorba de zile de nastere, aniversari ale unor relatii sau orice alta data in care sarbatoresti evenimente importante. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina de Facebook Kanal D Romania si sa ne lasi un comentariu la acest post, in care sa ne spui care sunt cele CINCI date din calendar pe care ti le aduci aminte in fiecare an (sau incerci :-D) si ce
semnifica ele!

Kanal D va desemna castigatoare 5 comentarii, in urma tragerii la sorti! Am pregatit pentru voi 5 tricouri personalizate Kanal D!

Concursul se va incheia în data de 10 februarie, ora 18:00, castigatorii urmand a fi anuntati in aceeasi seara. Mai multe detalii gasesti in Regulamentul concursului.

( Sursa foto

 

Taguri: