CONCURS: Adjectivele care te reprezinta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:57

Inainte de a avea pretentia de a-i cunoaste pe oamenii din jurul tau, cel mai important este sa te cunosti pe tine insuti. Daca cineva te-ar ruga sa ii spui cate ceva despre tine, ai sti cum sa te caracterizezi in cateva cuvinte?

Saptamana aceasta vrem sa aflam de la tine care crezi tu ca sunt adjectivele care te reprezinta. Poate fi vorba despre calitati, defecte, trasaturi fizice sau orice altceva iti mai trece prin cap. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina de Facebook Kanal D Romania si sa ne lasi un comentariu la acest post in care sa ne spui care sunt adjectivele care te descriu cel mai bine ca persoana.


Kanal D va desemna castigatoare 5 comentarii, in urma tragerii la sorti. Am pregatit pentru voi 5 cani personalizate Kanal D Romania!

Concursul se va incheia în data de 30 martie, ora 18:00, castigatorii urmand a fi anuntati in aceeasi seara. Mai multe detalii gasesti in Regulamentul concursului

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.