CONCURS: Barbatul tau... de milioane! Participa si tu!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:08

Orice femeie are in viata ei cel putin un barbat cu care se mandreste. Poate fi tatal care te-a invatat sa mergi pe bicicleta, fratele alaturi de care ai facut cele mai mari nazbatii, iubitul sau sotul care te rasfata in fiecare zi cu surprize sau prietenul cel mai bun caruia poti sa-i spui orice secret. Oricine ar fi barbatul tau de milioane, merita laudat!

Saptamana asta vrem sa vedem care sunt barbatii speciali din vietile voastre! Fie ca au avut grija de voi inca de cand erati mici, fie ca acum va aduc micul dejun la pat si va coplesesc cu atentii de tot felul, acesti domni care va fac viata mai usoara merita apreciati cum se cuvine! "Vrei sa fii milionar?" va premia cele mai apreciate 10 fotografii cu eroii vostri de zi cu zi, in functie de numarul de Like-uri din partea prietenilor vostri.
Cum poti castiga?

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

1. Da LIKE  paginii noastre de Facebook!

2.

Trimite-ne o fotografie cu barbatul care iti face zilele mai frumoase pe adresa [email protected], cu titlul mailului: "Pentru concursul- Barbatul tau de milioane!".

3. Invita-ti prietenii sa dea Like fotografiei tale, dupa ce aceasta va fi aprobata* de catre echipa noastra si va fi postata pe pagina noastra de Facebook!

Concursul se va incheia pe 4 noiembrie, ora 18:00, castigatorii fiind posesorii primelor 10 fotografii cu cele mai multe like-uri! Am pregatit pentru voi 10 tricouri personalizate Kanal D!  

Mai multe detalii gasesti in  Regulamentul concursului.

* ne rezervam dreptul de a nu posta fotografiile care prezinta ipostaze indecente, defaimatoare, rauvoitoare etc.

NOTA: Participantii au voie sa inscrie o singura poza in concurs!

 

Taguri: