CONCURS: Ce ti-ai cumpara daca ti-ai permite orice?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:03

Chiar daca ne place sa ne mandrim ca posesiunile materiale sunt mai putin importante decat cele spirituale, nu incape indoiala ca uneori, banii aduc fericirea. Daca ai avea la dispozitie toti banii de care ai nevoie, ce ti-ai cumpara pentru a-ti garanta fericirea? :-)

Pentru ca nu strica sa visam sau sa ne facem planuri in eventualitatea in care tragem vreun loz castigator, saptamana aceasta vrem sa aflam de la tine ce anume ti-ai cumpara daca ai dispune de toti banii necesari. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina de Facebook Kanal D Romania si sa ne lasi un comentariu la acest post in care sa ne spui care sunt primele lucruri pe care le-ai adauga in cosul tau de cumparaturi de indata ce te-ai vedea cu banii in mana!

Kanal D va desemna castigatoare
5 comentarii, in urma tragerii la sorti. Am pregatit pentru voi 5 cani personalizate Kanal D Romania!

Concursul se va incheia în data de 23 martie, ora 18:00, castigatorii urmand a fi anuntati in aceeasi seara. Mai multe detalii gasesti in Regulamentul concursului

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.