Concurs de frumusete inedit! Maramuresenii si-au ales "Cea mai mandra fata"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:30

La tara nu e ca la oras! Ce fustite scurte si decolteuri adanci?

Mandrele satului nici n-au auzit de asa ceva! Cand lupta pentru titlul de "cea mai cea" a satului, criteriile de selectie sunt cu totul altele. Ca sa "rupa gura targului", tinerele au scos de la pastrare artileria grea. Si nu doar rosul! Ioana mai cunoaste un siretlic, doar de batrani stiut. Fata vrea sa fie sigura ca nu-i "sufla" nimeni premiul de sub nas.

Toate fetele se pregatesc cum stiu ele mai bine.
Ca doar nu-i lucru usor sa dea gata un juriu atat de exigent. Ca sa respecte traditia pana la capat, fetele s-au lasat imbratisate si de catre feciori. Se spune ca daca o fata este stransa in brate si sarutata de un baiat, cu siguranta ea va fi cea mai mandra-n sat! Pe ici, pe colo, tot au avut mici scapari care n-au fost trecute cu vederea de carcotasele satului.


Intr-un final, daca la frumusete nu s-a putut face diferenta, aleasa a fost selectata dupa principii culinare! Ca doar o buna gospodina trebuie sa stie sa se descurce oricand in bucatarie. Proba de foc? Sarmalele! Castigatoarea a dat o reteta aparent potrivita, insa fara ingredientul principal: carnea!


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.