CONCURS: Fotografii de milioane!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:55

In grupul tau de prieteni, esti cel care apare peste tot cu aparatul foto, gata sa surprinda cele mai frumoase momente? Ti s-a spus de multe ori ca ai talent in a prinde in poze ce-i mai bun din locurile si oamenii pe care ii fotografiezi? Crezi ca ai potential de fotograf profesionist sau chiar esti unul? Asta e sansa ta sa demonstrezi ce poti face cu o camera foto!

Saptamana asta vrem sa vedem cele mai reusite poze ale voastre. Fie ca sunt portrete, peisaje sau experimente fotografice de orice fel, daca tu crezi ca merita titlul de "Fotografie de milioane", arata-ne ce poti!  "Vrei sa fii milionar?" va premia cele mai apreciate 10 fotografii, in functie de numarul de Like-uri din partea prietenilor vostri. Cum poti castiga?

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

1.
Da LIKE  paginii noastre de Facebook!

2. Trimite-ne o fotografie pe care o consideri printre cele mai reusite pe adresa [email protected], cu titlul mailului: "Pentru concursul- Fotografii de milioane!".

3. Invita-ti prietenii sa dea Like fotografiei tale, dupa ce aceasta va fi aprobata* de catre echipa noastra si va fi postata pe pagina noastra de Facebook!

Concursul se va incheia pe 18 noiembrie, ora 18:00, castigatorii fiind posesorii primelor 10 fotografii cu cele mai multe like-uri! Am pregatit pentru voi 10 tricouri personalizate Kanal D!  

Mai
multe detalii gasesti in  Regulamentul concursului.
* ne rezervam dreptul de a nu posta fotografiile care nu respecta tema concursului sau care prezinta ipostaze indecente, defaimatoare, rauvoitoare etc.

NOTA: Participantii au voie sa inscrie o singura poza in concurs!

(Sursa foto)

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.