CONCURS - Iata CASTIGATORII unei excursii in Turcia! Urmareste serialul "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii", trimite INDICIUL prin SMS si noi te trimitem la Istanbul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:48

Si tu esti fan al serialului "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii"? Urmareste cu atentie episoadele difuzate in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, si noi te trimitem la Istanbul alaturi de cineva drag!

Ce trebuie sa faci?

 

In fiecare luni si marti, incepand cu ora 20:00, in timpul difuzarii serialului "Suleyman Magnificul" va fi afisat un indiciu verbal (cuvant cheie).

 

Din acel moment, trebuie sa trimiti indiciul prin SMS la numarul 1713 pana la ora 22:00 (numar valabil in toate retelele de telefonie mobila, la un tarif de 0,062 eurocenti, TVA inclus /SMS).

 

Cei care au transmis indiciul corect vor intra in tragerea la sorti, care va avea loc in fiecare zi de joi.

 

Castigatorul din fiecare saptamana va fi anuntat in ziua urmatoare tragerii la sorti. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul concursului.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Participa

si tu si poti castiga un city break la Istanbul pentru doua persoane!


Castigatorii sunt:

Duna Georgiana- 26 ani- Bucuresti

Mariana Ilie - 52 ani- Bucuresti

Damian Margareta- 72 ani- Bucuresti

Chirpac Ivana- 50 ani- Braila, Lacul Sarat

Tamas Steliana- Namaiesti- Judetul Arges

 

  Nu rata serialul "Suleyman Magnificul- sub domnia iubirii", in fiecare luni si marti, de la

ora 20:00 la Kanal D!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.