CONCURS: Locul in care te simti liber!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:26

Daca saptamana trecuta ati fost provocati sa va aduceti aminte de persoana in care aveti cea mai mare incredere si de ce, in acesta saptamana Gabriela Cristea Toader si echipa emisiunii "Draga mea prietena" vor sa afle care este locul in care va simtiti liber!

La sfarsitul saptamanii, cinci raspunsuri norocoase care vor fi trase la sorti vor fi premiate cu cate o carte: Libertatea- Curajul de a fi tu insuti

Colectivul este o idee foarte periculoasa. In numele colectivului, individul, realul, a fost mereu sacrificat. Sunt in totalitate impotriva acestui lucru.

Natiunile au sacrificat indivizii in numele tarii si "natiune" este doar un cuvant.

Liniile pe care le ai desenat pe harta nu sunt nicaieri pe pamant. Fac parte doar din jocul tau. Dar lupta pentru aceste linii pe care le ai desenat pe harta a avut drept consecinta multi morti, oameni adevarati ce au murit pentru linii imaginare. Si tu ii faci eroi, eroi nationali!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

Pentru
a participa la concurs trebui sa accesezi pe pagina de Facebook a emisiunii" Draga mea prietena" si sa lasi un comentariu la acest post in care sa ne spui care este locul in care te simti cel mai liber si de ce.

Citeste AICI REGULAMENTUL concursului!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.