CONCURS: Pomul de Craciun!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:23

Zapada si sarbatorile sunt asteptate cu bratele deschise de toti, in special de catre cei mici care abia asteapta cu nerabdare sa impodobeasca pomul de Craciun.

  Asadar, saptamana aceasta vrem sa vedem cat mai multe poze cu bradul tau de Craciun pe care l-ai impodobit alaturi de cei dragi!  Kanal D va premia 5 fotografii cu pomul de Craciun, in urma tragerii la sorti, folosind site-ul random.org. Cum poti castiga?
 
1. Da LIKE  paginii noastre de Facebook!

2. Trimite-ne o fotografie cu bradul tau impodobit pe adresa [email protected],

cu titlul mailului: "Pentru concursul- Pomul de Craciun".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

3.
Dupa ce aceasta va fi aprobata* de catre echipa noastra si va fi postata pe  pagina noastra de Facebook, stai cu  ochii  pe noi, pentru ca vineri facem extragerea care va desemna norocosii castigatori!


Concursul se va incheia pe 21 decembrie, ora 18:00, castigatorii fiind  desemnati in urma tragerii la sorti, folosind site-ul random.org
! Am pregatit pentru voi 5 tricouri personalizate Kanal D!  

Mai multe detalii gasesti in  Regulamentul concursului.

* ne rezervam dreptul de a nu posta fotografiile care prezinta ipostaze indecente, defaimatoare, rauvoitoare etc.

NOTA: Participantii au voie sa inscrie o singura poza in concurs!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.