CONCURS: Primul meu sarut. Citeste povestile castigatoare!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:50

La inceput de saptamana, Gabriela Cristea impreuna cu echipa emisiunii "Draga mea prietena" au vrut sa te faca sa-ti aduci aminte de primul tau sarut.

Exista momente in viata pe care nu le uitam niciodata. De cele mai multe ori, ele sunt legate de experiente pe care le traim pentru prima data in viata: prima zi de scoala, prima prietenie, prima reusita si, bineinteles, primul sarut. Momentul in care doua suflete isi unesc buzele intr-un sarut care pare sa dureze o eternitate este unul special pentru orice om si cu siguranta ca si acum, cand va ganditi inapoi, va trec fiori daca va imaginati cum v-ati simtit cand ati primit si oferit primul sarut...


Ca sa participi la concurs trebuia intia pe pagina de Facebook a emisiunii" Draga mea prietena" si sa lasi un comentariu la acest post in care sa descrii cat poti de frumos primul tau sarut. 

Luni iti pregatim un alt CONCURS pe
  http://www.facebook.com/Dragameaprietena

Povestile 
celor cinci castigatori ai cartii ”Cand iubesti” sunt:

1.

Simona Cretan

"Da imi aduc aminte... Aveam 9 ani, eram in vacanta la tara si eu cu verisoara mea ne indragostisem de un baiat de acolo din sat:)) Binenteles nu ne certam niciodata din cauza asta, ba din contra... il imparteam:)) ce baiat norocos... Si tin minte ca era de sfantul Ion, la noi e un obicei de a face focul in drum... Binnteles toti erau in jurul focului, cantau, se distrau iar eu cu respectivul (Nicu il cheama) am fugit dupa un stalp si am inceput sa ne sarutam:)) Binenteles ca mie imi

placea de el foarte mult, iar dupa acel sarut ma indragostisem de-adevaratelea de el.... si binenteles cand am crescut mai mari s-a transformat intr-o "relatie", scriu in ghilimele pt ca era mai mult prin telefon acea relatie eu fiind din Petrosani, iar el tocmai din judetul Mehedinti. Iar aceasta relatie s-a rupt acum 3-4 ani tocmai din cauza distantei... Frumoasa tema ati ales in aceasta saptamana... Va doresc o saptamana cat mai frumoasa...
Va pup:::*"

 

2. Hanuleac Ibolya

"primul sarut s-a intamplat acum 6 ani cu un baiat care mi-a devenit sot si tatal copiilor mei ce am simtit? am simtit ca am gasit pe barbatul vieti mele"

 

3. Barna Elena Livia

"Primul meu sarut a fost in clasa a-ix-a...un

coleg din clasa a-x-a cu care stateam in pauza si vorbeam despre contabilitate,el m-a intrebat: "pot sa te sarut?"iar eu am fugit si nu am mai iesit din clasa pana la balul bobocilor...acol a fost primul meu sarut, urat si scarbos pe atunci:))))as vrea sa dau timpul inapoi...."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

4.

Anny Love Ralucca

"Draga mea prietena, primul meu sarut, l.am primit in vara anului 2009, cand aveam varsta de 13 ani. A fost un moment foarte frumos, cel care era iubirul meu pe atunci a fost foarte draguts cu mine si cu foarte multa rabdare m.a indrumat spre ce trebuia sa fac!:) Eram foarte rusinata si timida in acelas timp deoarece era primul sarut si ma temeam ca nu v.a iesi bine .:d Pe langa aceea teama care ma cuprindea, eram inconjurati de toti prieteni si ma timteam foarte rusinata, deoarece credeam ca ei toti se uitau la noi, dar ei nici macar nu ne dadeau atenti si chiar daca nu eram intr.un loc romantic, a fost destul de romantic pentru ca eram noi 2 si pentru ca el a stiu sa se poarte tandru cu mine. Iar totul a iesit perfect, chiar daca nu ma asteptam, iar teama pe care o aveam a disparut dupa ce cel care mi.a oferit primul sarut mi.a spus ca a fost minunat!

Pot spune ca niciodata nu voi uita acel moment!"

 

5. Alina-Mihaela Florea

"Primul sarut mi-a fost furat,dar am ramas profund emotionata pentru ca m-a facut sa plutesc,credeam ca sunt una cu cerul instelat,apoi s-a transformat in iubire profunda,traita intens,care dupa sapte ani a dat ca rod cel mi pretios fruct din lume:copilul nostru...sper ca peste multi ani ultimul sarut sa-l primesc tot de la cel care mi-a furat si primul sarut."


Citeste AICI REGULAMENTUL concursului!

 

Taguri: