CONCURS: Scrisoare catre Mos Craciun!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:18

Toti copii asteapta sarbatorile de iarna pentru a primi cele mai frumoase cadouri de la Mos Craciun, bineinteles, numai daca au fost cuminti tot anul. Insa, si adultii sunt nerabdatori sa primeasca si sa ofere cele mai frumoase daruri celor din jur. Ai ocazia sa ii spui Mosului ce vrei sa gasesti anul acesta sub bradul impodobit.

  Saptamana aceasta vrem sa ne spui ce cadou ai vrea sa primesti de la Mos Craciun.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe  pagina  de Facebook" Vrei sa fii milionar?" si sa ne lasi un comentariu la  acest post  in care sa ii spui Mosului ce ai vrea sa gasesti sub brad anul acesta.


"Vrei sa fii milionar?" va desemna castigatoare 5 comentarii, in urma tragerii la sorti. Am pregatit pentru voi 5 tricouri personalizate Kanal D  Romania!

Concursul se va incheia în data de 28 decembrie, ora 18:00, castigatorii urmand a fi anuntati in aceeasi seara. Mai multe detalii gasesti in  Regulamentul concursului.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.