Condimentul cu cea mai mare valoare antioxidanta! Uite de ce trebuie sa il incluzi in dieta ta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 12:20

De-a lungul timpului, in medicina traditionala chineza, cuisoarele au fost folosite pentru a trata diferite probleme digestive, hernii sau infectii fungice.

Cuisoarele sunt un condiment foarte frecvent utilizat pe scara larga peste tot in lume. Cuisoarele sunt renumite pentru aroma si pentru gustul lor foarte bogat.

1. Consumul de cuisoare poate ajuta si curata organismul de toxine daunatoare si de microbi. Astfel, sanatatea organismului tau va fi stimulata.

2. Cuisoarele au capacitatea de a-i oferi organismului o protectie celulara si pot stimula productia de energie la nivelul intregului organism.


3. Cuisoarele reprezinta un rapid si eficient remediu pentru durerile de dinti. Plaseaza un cuisor in zona afectata si vei observa cum durerea incepe sa te paraseasca rapid.

4. Cuisoarele iti igienizeaza cavitatea bucala. Totul se datoreaza unei substante chimice, denumita eugenol, cea care-i ofera acestui condiment aroma deosebita.

5. Uleiul de cuisoare poate fi folosit cu scopul de a tine tantarii la o cat mai mare distanta de casa ta.


6. Cuisoarele detin, de asemenea, adevarate proprietati anti-inflamatorii. De aceea, cuisoarele pot fi folosite la tratarea inflamatiilor si infectiilor.

7. In cazul in care suferi de tulburari digestive, mesteca doua cuisoare. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.