Conducea topless cu peste 200 de km pe ora, dar a fost prinsa de politie! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:09

Mare i-a fost surpriza unui politist din Statele Unite ale Americii cand a oprit o soferita care pe langa faptul ca era intr-o stare avansata de ebrietate mai conducea si goala.

Barbatul care era in timpul serviciului a observat o masina care mergea cu mai bine de 200 de km pe ora, ceea ce l-a determinat sa o opreasca.

Femeia, care era la volanul masinii, in varsta de 28 de din Ohio nu a vrut sa se opreasca la semnalul politiei, iar acestia au fost nevoiti sa ii sparga cauciucurile pentru a nu scapa.

Imediat dupa acest moment soferita a fost obligata sa iasa din masina si mare le-a fost surpriza politistilor cand acesta a aparut foarte sumar imbracat, adica fara pantaloni si in sanii goi.


Bineinteles ca in cele din urma ea a fost incatusata unde a iesit la suprafata faptul ca tipa avea carnetul suspendat, conducea in stare de ebrietate, depasise cu mult limita de viteza, nu a oprit la semnalul politiei. Drept urmare, femeia este asteptata in instanta pe data de 2 noimebrie unde are de infruntat un proces.

 

Taguri: