Conducerea PDL si-a dat demisia. Fostii lideri au iesit la restaurant sa se consoleze VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:41

O zi agitata in care s-au aruncat cuvinte grele si demisii, la finalul careia toata conducerea PDL a demisionat.

Totusi, mai multi lideri PDL au luat cina aseara la restaurant. Printre ei, Vasile Blaga, Cristian Poteras si Theodor Baconschi. Au discutat despre viitorul partidului timp de 4 ore. Putin dupa miezul noptii, ultima masina a iesit pe portile localului. Singurul care a plecat pe jos a fost vicepresedintele PDL Theodor Baconschi.

Colegiul director al PDL se va reuni din nou duminica pentru a stabili detaliile organizarii Conventiei Nationale extraordinare.
Emil Boc a spus ca PDL a traversat România prin criza, iar masurile de austeritate au fost bune si corecte, dar au afectat electoral partidul.

Fostul premier a mai spus ca actuala conducere va asigura interimatul pâna la congres. Boc a precizat ca nu va candida pentru un nou mandat în fruntea PDL, ci se va ocupa de Primaria Cluj.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.