Conduraru Grup – izolatii si termoizolatii profesionale

Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 07:25

Conduraru Grup, lider autohton in domeniul izolatiilor, cu precadere in zona hidroizolatiilor, termoizolatiilor si a impermeabilizarilor, a dobandit un portofoliu absolut impresionat in cei peste 15 ani de cand opereaza pe piata romaneasca, servind atat proprietarii unor constructii civile, cat si numeroase infrastructuri industriale.

Compania care se bucura de parteneriate cu cei mai renumiti furnizori din Europa le poate garanta beneficiarilor un serviciu de top, executat de catre specialisti, exclusiv cu materiale de inalta calitate.

Importanta izolatiilor in constructii

Termoizolatia consta in instalarea unor straturi de protectie care sa reduca substantial transferul de temperatura intre exteriorul si interiorul unei constructii. Cei care beneficiaza de o termoizolatie de calitate pot scadea costule energiei termice cu pana la 50% pe timpul iernii.

Castigul este insa preponderent si pe parcursul verii, atunci cand aparatele de aer conditionat vor avea mult mai putin de lucru pentru a mentine o atmosfera racoroasa in interior.

Hidroizolatia presupune crearea unui strat impermeabil, care sa opreasca apa sa patrunda in cladire, fie prin pamant, fie prin surse externe (ploaie, zapada, vapori etc.). Astfel, fundatia si acoperisul reprezinta punctele critice ale oricarei constructii din acest punct de vedere, iar daca acestea nu sunt impermeabilizate cu o structura etansa, infiltratiile vor crea mari probleme imobilului.

Hidroizolatii Conduraru va sta la dispozitie cu lucrari ireprosabile de termoizolatii si hidroizolatii, care vin insotite de o perioada de garantie cuprinsa intre 6 si 12 ani, ce este dictata in functie de procesul tehnologic pentru care s-a optat.

Punctul de referinta in industria locala

Avand un inalt standard de calitate si eficienta in ceea ce priveste executarea lucrarilor specializate, Conduraru Grup a realizat diverse proiecte pentru beneficiari cu renume, precum: Fan Courier,

LIDL, Mega Image, Aeroportul Baneasa, Pirelli Romani, UTI, Biofarm, Luxten, Apulum 94, Setum, Soprex, Pangram, Isovolta, IBNA si multi altii.

Succesul din spatele companiei are in spate si o serie de furnizori de materiale de cea mai inalta calitate: Bauder, Ravago, General Membrane, Apla-Fabryo si Soprema, care a facut deseori diferenta in ceea ce priveste realizarea unor diverse lucrari de anvergura.

Experimentata companie se poate lauda si cu o serie de certificari: ISO 9001, ISO 14001, Aplicator PVC, Bauder (Germania) si Soprema.

Pe langa acest documente, care garanteaza pregatirea si standardul la care opereaza personalul din cadrul firmei, Conduraru Grup dispune si de o serie de recomandari primite la finalizarea unor proiecte de anvergura, care atesta profesionalismul, respectarea termenelor si a  conditiilor contractuale.

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL

Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro

Str. Utieşului, nr. 15, Sector 2, Bucureşti

0721.724.104/ 0756.724.104/ 021.410.4400

[email protected]/ [email protected]

Facebook I Twitter I Linkedin I Pinterest I Youtube I Spot publicitar – Casa Constructie si Design

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.