Conflict aprig în Casa iubirii, după eliminarea lui Alin! Sorin îl pune la zid pe Ionuț! „Ești fals! Ești un parșiv!” Iată ce schimb de replici acide a avut loc între cei doi concurenți!

Author: Ana Filip
Actualizat: 05 dec 2022, 15:39

Eliminarea lui Alin a stârnit tensiuni aprige în Casa iubirii! Sorin a lansat acuzații și jigniri grave la adresa lui Ionuț.

În cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, emoțiile și suspansul au atins cote maxime, deoarece doi concurenți care aveau pereche au ajuns în pragul eliminării. Astfel, cei doi concurenți care au fost cel mai puțin votați de public au ajuns în pericol de eliminare. În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat faptul că Ionuț va fi cel care va acordă votul decisiv, în calitate de lider al casei.

După multe frământări, concurentul a hotărât să o salveze pe Andreea și astfel, cel care a părăsit competiția a fost Alin, spre marea dezamăgire și suferință a Biancăi.

Conflict aprig în Casa iubirii, după eliminarea lui Alin! Sorin îl pune la zid pe Ionuț! „Ești fals!”

După ce Ionuț a hotărât soarta lui Alin în cadrul emisiunii Casa iubirii, în cea mai recentă Gala, mulți dintre concurenți, printre care și Sorin, și-a arată antipatia față de el pentru gestul pe care l-a făcut, acuzându-l că nu își respectă prietenii.

Mai mult decât atât, ceartă lor s-a amplificat din ce în ce mai mult, ajungându-se la acuzații, reproșuri și chiar jigniri grave.

Pe de o parte, Sorin îi va spune răspicat lui Ionuț că relația lui nu se compară cu relația lui cu Nicoleta și îl va acuză că este fals și că acționează doar în interes propriu și apelează la tot felul de strategii pentru a rămâne cât mai mult în emisiune și pentru a acapara cât mai multe premii.

Citește și: Eliminare șoc în Casa Iubirii. Alin a părăsit competiția. Ionuț o salvează pe Andreea, după ce se consultă cu Larisa

Pe de altă parte, nici Ionuț nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns cu aceeași moneda lui Sorin, spunându-i că nici el nu este sincer deoarece la intrarea Nataliei în Casa iubirii, nu a recunoscut că a avut sentimente pentru ea.

Sorin: Ți-au trebuit opt luni de zile să-ți zică d-na Andreea în Gală să o săruți pe fata aia și tu îmi vorbești mie? Relația mea nu se va compară în veci cu relația ta! A mea de cinci luni jumătate!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ionuț: Te folosești de fata aia că să ai niște vizualizări, că ești varză!

Sorin: Hai lasă-mă că îți pierzi părul!

Ionuț: Te folosești de față aia și ești vai de capul tău! Că dacă nu o aveai pe față aia nu aveai nimic!

Sorin: Uită-te după statistici!

Ionuț: Acum când a venit Natalia în emisiune ai început să zici că nu ai plăcut-o niciodată! Erai mort după ea! Erai leșinat după ea și ea nu te bagă în seama!

Sorin: De ce o bagi pe Natalia în ecuația asta? Ești fals! Ești un parșiv!

Citește și: Tensiunile ating cote maxime în „Casa Iubirii” după eliminarea lui Alin. Reproșurile și nemulțumirile vor deveni subiecții principali

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?