Conflict de proportii intre generatii la "Te vreau langa mine"! Doamna Gina a fost tinta jignirilor lansate de cativa dintre participantii tineri! Iata cum a reactionat femeia in urma declaratiilor taioase

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:26

Scandalul a izbucnit dupa ce o parte dintre concurentii tineri ai emisiunii au facut afirmatii uluitoare la adresa Ginei.

Gabriela, Mihai si Dana au fost surprinsi de o camera ascunsa in timp ce isi exprimau nemultumirea fata de Gina, fiind suparati de modul direct in care aceasta ii critica si le atrage atentia asupra comportamentului lor pe durata emisiunilor.

"Gina din public a comentat fara rost! Nu e treaba ei ca eu si Mihai vorbim vulgar! A inceput sa tipe: uite, cum vorbesc copiii astia cu noi! Cine se crede Gina sa ne faca observatii! Gina sa isi vada lungul nasului! Ce se baga ea intre tineri!", a spus Gabriela.

"Nu accept sa fiu bataia de joc a unui pustiulica! Mihai nu e manierat! Va rog sa vorbiti frumos cu mine ca eu nu am vorbit urat cu voi! V-am jignit eu vreodata pe voi? M-am saturat sa stiti! Nu se poate asa ceva, ei plec si gata, am venit sa ma trag de sireturi cu ei? Nu concep asa ceva! Sunt foarte obraznici!", a replicat Gina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dezamagita de comportamentul participantilor, Gina a cedat nervos si a luat o decizie radicala.

Iata cum a reactionat Gabriela Cristea fata de gestul Ginei si cum i-a pedepsit pe concurentii in cauza:

 

Taguri: