Conflict de proportii intre participanti: "Ii cauta moartea pe acasa si ei vin si isi cauta iubirea!". Cine e concurenta care a vorbit asa despre colegii de platou

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 16:55

Concurentii tineri au declarat razboi total celor varstnici, pe motiv ca sunt deranjati de prezenta lor in cadrul emisiunii.

Considerand ca reprezinta o reala bariera in calea fericirii lor, ingrandindu-le dreptul de a-si gasi partenerii potriviti, participantii tineri s-au rasculat impotriva colegilor lor mai in varsta. Conflictul a plecat de la discutia surprinsa cu o camera ascunsa dintre Gabriela, Alexandra, Ana si Petrisor care si-au exprimat nemultumirile.

Cea care i-a criticat vehement a fost Gabriela, care a avut de curand un conflict in platou cu Cristina si Doina.


"M-am saturat de babalacii astia! Sunt prea multi varstnici in emisiune! Nu-i mai suport! Ce dovada de maturitate ne dau ei noua? Ei vor sa ne dea sfaturi, dar sunt mai rau decat noi! Tocmai Doina se trezea sa-mi dea mie sfaturi, ca sunt prost crescuta!", a spus Gabriela.

Scandalul s-a mutat in platou, unde Cristina s-a revoltat ca a fost criticata de catre colegele sale.

Replicile acide nu au incetat sa curga intre participanti in ciuda eforturilor Gabrielei Cristea de a-i calma. Iata ce intorsatura a luat situatia si cum au reactionat concurentii la avertismentele prezentatoarei TV.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

"Gata, incetati, ca vorbiti despre cai verzi pe pereti! Ar trebui sa cereti scuze nu numai colegilor vostri ci si telespectatorilor care se uita la voi!", a

adaugat Gabriela Cristea.



##VIDEO164883##

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.