Conflict de proportii iscat intre participantii "Te vreau langa mine"! Dinu s-a trezit cu val de reprosuri si jigniri crunte din partea unei colege! Iata ce replici acide si-au adresat cei doi si la ce s-a ajuns

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

Cearta iscata din senin in vestiarul participantilor a degenerat.

Deranjata de atitudinea lui Dinu, Cornelia a izbucnit si i-a reprosat acestuia faptul ca intervine fara respect, in timpul paravanelor sale. Mai inversunata ca niciodata participanta i-a cerut socoteala lui Dinu, pentru comentariile facute in timpul celui mai recent paravan, spunandu-i ca i-a distrus orice sansa de a forma un cuplu cu cel venit sa o cunoasca.

"M-am saturat sa intervii de fiecare data cand am paravan! Nu te mai suport! Cu ce drept te bagi in viata mea? Nu mai vreau sa aud de tine! Credeam ca esti un

barbat inteligent si cu bun simt! Nu mai vreau sa aud de tine!", a spus Cornelia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici Dinu nu s-a lasat calcat in picioare si a replicat dur la adresa Corneliei, incercand sa ii explice ca a inteles totul gresit.

Iata ce reactie a avut Dinu: