Conflict deschis intre Simia si Mirel! Yamato, atras in scandal

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 aug 2021, 13:05

Tensiunile au atins cote maxime aseara, la EXATLON, in lupta pentru vila dintre Faimosi si Razboinici

Aseara, in cadrul competitiei “Exatlon” s-a disputat al saptelea meci pentru vila, dintre Faimosi si Razboinici. Dupa o lunga suferinta in condiitile grele de la baraca, Faimosii au facut totul pentru a castiga probele si a se muta in vila, dar au avut adversari redutabili, la fel de determinati sa pastreze vila, astfel ca scorul a fost pe tot parcusul jocului unul echilibrat.

“Voi nu sunteti la razboi! Campionii suntem noi: Faimosii!” au scandat neincetat Faimosii, dupa ce Monica Rosu si Yamato Zaharia au castigat impreuna punctul decisiv.

In plina strigat al victoriei a izbucnit insa scandalul. Mirel Dragan a aruncat cu nisip spre Ana Simia, aceasta s-a revoltat si l-a randul ei a aruncat cu nisip in grupul Faimosilor, unde se afla Mirel. Surprins de gest, Yamato i-a cerut  socoteala Simiei, iar aceasta s-a aparat explicand-I ce s-a intamplat de fapt. 

 

 

“Ii respect foarte mult pe Razboinici, nu stiu de ce zic ca ii amenint! Intr-adevar, o data mi-am iesit din minti si m-am enervat, dar mi-am cerut scuze tuturor.

Ii respect, vrem sa jucam, sa fie o competitive fairplay si cel mai bun sa castige!”,i-a spus Mirel Dragan lui Cosmin Cernat. 

“Il rog foarte frumos pe Mirel sa dea dovada de respectul pe care spune ca il are fata de noi, Razboinicii. Desi nu am <cei sapte> ani de acasa, ci doar cinci, nu mi-am permis niciodata sa jignesc pe nimeni. Inteleg, este un concurs, il rog frumos sa ne poarte respect!”, a spus Ana Simia.  

 

 

Tensiunile, emotiile si lupta indarjita dintre cele doua echipe au tinut telespectatorii in fata micilor ecrane aseara, editia de aseara "Exatlon" pozitionand Kanal D pe primul loc pe targetul National, cu 5,8% Rating si 14,4% cota de piata. Minutul de aur, inregistrat la 21:38, a strans in fata micilor ecrane 1.647.000 telespectatori, conform datelor furnizate Kantar Media Romania.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.