Conflict violent între Marinescu și Comănici! L-a strâns de gât!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 14 ian 2021, 17:50
Cristian Marinescu și Cristian Comănici, scandal violent
Sursa: captura video CNN

Rivalitatea dintre Cristian Marinescu și Cristian Comănici și-a consumat un alt episod.

De această dată lucrurile au degenerat, iar Marinescu l-a strâns de gât pe Comănici!

Totul a plecat de la ironii reciproce, însă Marinescu s-a enervat și a întrecut măsura. Ceilalți glumeau cu el: "Fii bombardier".

"Nu sunt, frate, bombardier", i-a replicat el lui George.

"Ar trebui să îmi pupi mâna, am plecat și te-am lăsat cu iubita", i-a zis Comănici rivalului său.

Cristian Marinescu și Cristian Comănici nu se suportă!

Cristian Marinescu și Cristian Comănici sunt rivali de când a început sezonul 3 de la Puterea dragostei.

Cei doi s-au confruntat, de-a lungul sezonului, din mai multe motive, printre care postura de lider în casa Puterea dragostei și din pricina fetelor. Marinescu și Comănici au râvnit la aceeași fată, Mariana.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Doar Floricica Dansatoarea mai vine pentru tine", i-a spus, recent, Cristian Marinescu lui Cristian Comănici. De partea cealaltă, Comănici l-a acuzat pe Marinescu de faptul că nu îl interesează nimic decât voturile și premiul săptămânal și că și-ar fi călcat demnitatea în picioare pentru asta.

Marinescu a fost acuzat în mai multe rânduri atât de faptul că provoacă alți concurenți pentru a ieși în față și a atrage susținere din partea fanilor, cât și de faptul că nu l-ar interesa nicio fată și că relațiile pe care și le-a făcut în casă au fost doar pentru a primi voturi de la telespectatori.

"Ești un cățeluș", i-a spus, într-un alt conflict, Cristian Marinescu rivalului său Comănici.

Fratele Biancăi a negat și i-a spus că, tocmai, Marinescu ar fi așa, dându-se bine pe lângă ceilalți pentru interesul lui.

"Bine că ai cedat cu Mariana, ți-ai dat seama că nu poți să te lupți cu mine!", i-a spuns Marinescu lui Comănici în timpul unei alte dispute. Comănici a recunoscut atunci că a renunțat la Mariana, dar a spus că nu Marinescu ar fi fost motivul.  

Citeste si: Pe cine aşteaptă Bianca Comănici de la Survivor România! A recunoscut totul! Cine este bărbatul după care i s-au aprins călcâiele