Conflictul dintre Ana-Maria si Adela s-a extins si pe retelele de socializare! Ce mesaje subtile ii trimite Adela fostei concurente dupa ce aceasta a spus ca are 2 STILISTI: "Pentru mine este ZERO ca si caracter si ca OM. Voi nu stiti decat ce lasa ea sa

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 apr 2017, 11:12

Ana-Maria a tinut sa explice inca o data ca nu se simte frustrata in niciun fel de ce s-a intamplat intre ea si Adela in timpul competitiei "Bravo, ai stil!" si publicul ar trebui sa inteleaga ca rivala ei nu este o persoana onesta, asa cum pare la televizor.

"Eu am spus ca nu stiu daca acei baieti, oameni, pamanteni, cu asta se ocupa. Cu toate am avut libera alegere de a ne lua sau nu stilisti pentru ca ni s-a permis. Foarte bine ca face lucrul acesta, caci se vede. Eu asta am vazut, asta cred. Nu are nicio legatura cu nominalizarea din Gala. Acel om e ZERO, nu exista. Adela nu are nicio legatura cu nicio frustrare, ca nu am de ce sa fiu frustrata vis-a-vis de niciun om de pe Pamantul asta.

Mai mult de atat, am ce imi doresc si voi avea.Nu mai suport aceasta discutie despre acest om. Toata lumea a zis ca dau in regina Romaniei. Voi nu o cunoasteti pe acea fata, voi nu stiti decat ce vrea ea sa vedeti. Ea e regina "Bravo, ai stil!" E intruchiparea perfectiunii, a stilului. Am ajuns sa mi se zica ca sunt frustrata pe Adela, a spus Ana-Maria in cadrul emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama"

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.