Conflictul dintre Nona și Bianca se va acutiza! Cele două concurente vor continua să își spună replici tăioase! „Nu-ți meriți locul!” Aflați ce se va întâmpla marți, 28 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 27 mar 2023, 21:01
Foto(4)

Tensiunile vor atinge cote maxime marți, în Casa iubirii! Nona și Bianca vor continua să își spună replici dureroase și jignitoare! „Da! Te-am folosit!” Nona va izbucni în lacrimi! Iată ce detalii neașteptate vor ieși la iveală!

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, au parte în fiecare ediție de noi provocări, momente de senzație, însă și de tensiuni uriașe și răsturnări neașteptate de situație, menite să le pună la grea încercare relațiile mai ales celor care deja formează un cuplu în cadrul show-ului. După ce în cea mai recentă Gala, Cris a fost cea care a părăsit emisiunea, o nouă săptămâna a început într-o atmosferă tensionată, deoarece în casa fetelor a izbucnit luni, un conflict de proporții între Nona și Bianca.

În ediția de marți, spiritele se vor încinge din nou, iar cele două concurente vor continuă să își spună replici aprige și chiar jigniri grave, ajungând în punctul de a pune capăt definitv relației lor de prietenie.

Conflictul dintre Nona și Bianca se va acutiza! Cele două concurente vor continuă să își spună replici tăioase! „Nu-ți meriți locul!”

În ediția de marți, 28 martie, cearta teribilă izbucnită între Nona și Bianca va continua in Casa iubirii iar tensiunile se vor acutiza din ce în ce mai mult.

Cele două concurente își vor aduce din nou reproșuri tăioase și replici acide și vor ajunge în punctul de a pune capăt prieteniei lor.

Nona: Nu trebuie s-o ridici în slăvi pentru că nu-și merită locul! Atât!

Bianca: Vezi, controlează-ți cuvintele! Poate tu nu-și meriți locul, Nona! Eu nu mi-am permis să zic asta niciodată!

Nona: Așa cum te-am ridicat în slăvi! Nu-ți meriți locul și gata!(...) Ce-am făcut eu?

Bianca: Te-ai folosit de situație! Și în momentul când gata, ciao!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nona: Da, Te-am folosit! Iaca, te-am folosit! Te avantajează așa? Te-am folosit!

Bianca: Asta ai făcut!

Vizibil afectată de întreagă situație creată în casa fetelor, Nona va merge în tabăra băieților, acolo unde aceștia vor încerca să afle de la ce anume a plecat cearta ei cu Bianca și de ce s-a ajuns la destrămarea prieteniei lor. Ionuț va încerca să îi spună Nonei să se calmeze pentru că au ajuns să își spună lucruri urâte.

În cele din urmă, Nona va izbucni în lacrimi, dând semne că regretă tot ceea s-a întâmplat.

Citește și: Nona și Bianca, scandal de proporții în Casa iubirii! Nona i-a adus reproșuri și acuzații grave fostei sale prietene! Iată cum a reacționat Bianca! „Când ai avut nevoie de mine am fost acolo! Te-am ajutat cu multe chestii”

Citește și: Nona, în lacrimi, din cauza lui Patrick! Concurenta este din nou acuzată subtil de iubitul ei că îi atrage atenția lui Ionuț! „Să-mi sari în cap așa? Să începi o ceartă din nimic!”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?