Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare! „Îmi zici tu mie așa ceva?!”. Andreea Mantea ia o decizie drastică! Aflați ce se întâmplă în episodul de vineri, 27 septembrie, de la 10:00 și 16:30, în „Casa iubirii”, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Rebecca are o reacție neașteptată la adresa lui Criss.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Rebecca are o reacție neașteptată și inacceptabilă la adresa lui Criss.

Conflictul dintre Rebecca și Criss ia amploare

În episodul de mâine, 27 septembrie 2024, Rebecca intervine în continuare între Antoni și Criss, iar Criss nu lasă deloc garda jos.

Citește și: Criss a vrut să părăsească casa după ce Gagea a intervenit în discuția cu Antoni: „Ce treabă ai tu?”. Cum a reacționat concurentul

„Dacă un om nu simte, nu face, punct. Antoni zice de 3 zile că nu vrea cunoaștere”, spune Rebecca.

În videoclipul de mai jos, aflăm cum Criss i-a adresat niște cuvinte supărătoare Rebeccăi, astfel că tânăra s-a întors plină de nervi când a auzit cuvintele rostite de colega ei și a acționat așa cum nimeni nu

s-ar fi așteptat vreodată.

Citește și: Roberta, foc și pară pe Robert: „Ai ajuns să mă jignești”. Concurentul răbufnește și dezvăluie motivul pentru care este pus la zid în „Casa iubirii”

„Așa ai zis?”, întreabă Rebecca.

„Exact așa am zis”, răspunde Criss.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

„Vrei să te pocnesc aici?! Îmi zici tu mie așa ceva?”, spune Rebecca.

În acest moment, fetele din casă intervin ca să o oprească pe Rebecca, de teamă că cearta ar putea escalada într-o direcție neplăcută.

Conflictul dintre Rebecca și Criss a dus la apariția Andreei Mantea care, supărată pe situația dintre fete, a făcut un anunț dur.

„Azi am luat niște decizii extrem de importante pentru noi și pentru toate persoanele care astăzi au fost implicate în incidente.

(...) Un limbaj neadecvat, indecent nu este permis aici. Așa nu!(...) Modalitatea în care Rebecca s-a comportat aici azi dimineață este inacceptabil pentru noi!”, spune Andreea Mantea.

Ce se întâmplă cu Rebecca după acțiunile sale aflăm vineri, 27 septembrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!