Confruntare de gradul 0! Luminita Anghel si fiul ei adoptiv, fata in fata! "Am fost un cosmar"- "Nu mai vreau sa fiu sponsorul tau! Au fost violente, tensiuni"

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:03

Luminita Anghel si fiul ei adoptiv sunt in razboi. Au multe sa isi reproseze si s-au intalnit la WOWbiz pentru a vorbi despre problemele lor.

David a povestit ca a fost gelos pe Mariuca, fetita pe care artista voia sa o adopte, nicidecum pe Filip, fiul biologic al Luminitei.

David: "Incerc sa fiu Zen, sa nu transmit emotiile pe care le am. Nu am o problema cu mama. Ea ma cunoaste foarte bine, nu ii pot ascunde nimic. Chiar daca am mintit, oricum a aflat. Orice mama isi cunoaste copilul!"



David: "Mesajele sumbre de pe Facebook sunt doar niste citate de pe net.
Ma inspira, imi plac. Sunt 50-50, am trecut prin momente grele. Mi se pare ca s-a exagerat mult, s-au spus niste lucruri... D-na Levintza a dat niste declaratii HORROR, cum sa vreau sa imi arunc mama pe scari?! Am primit multe mesaje de amenintare. Are copii, cum sa vorbesti asa despre un copil?! Nu mi se pare normal sa spui public asa ceva, ca eu as fi vrut sa o imping."


"Nu am avut nicio problema cu venirea lui Filip, m-am bucurat. Au fost niste gelozii cu Mariuca, mi se parea ca profita de mama. Nu a fost chimie intre noi. Filip creste frumos. Problemele au inceput cand am avut bac-ul. Eram stresat, mama la fel. Eram inchisi. Mama nu se astepta sa iau bac-ul, a fost socata, mi-a facut cadou o vacanta. Mi-a spus ca ma muta, dar nu o credeam cand spunea asta.
Pana la urma m-a mutat. Eu sunt o persoana mai crizata, mai sensibila. Stiu ca nu imi convenea cum arat. Ma uitam in oglinda si nu ma placeam. Nu aveam prieteni, nu ieseam. Intre timp am prins libertatea..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti


Luminita: "Pleca la scoala, dar nu ajungea acolo.
E intr-o continua negare. Nu vrei sa recunosti, sa admiti, pasezi adevarul. Pastrezi in minte doar ce iti convine. Te trezeam pentru ca stiam ca, daca nu te trezesc eu, nu te duci la scoala. Il trezeam eu pentru ca stiam ca trebuie sa termine liceul. Nu iti convenea prezenta unei alte persoane in casa? Credeai ca iti ia locul? De-asta ce spunea el nu conta. Era un rival? Asta am inteles? La inceput te-ai bucurat.
Am dreptul si eu sa fiu fericita? Acum 18 ani cand ne-am cunoscut, am petrecut mult timp impreuna. Mi-am concentrat anii din tinerete pentru tine. Eu ar fi trebuit sa fiu singura, asta ti-ai fi dorit?!"

David:  "Nu ma deranjeaza sotul mamei! Ce legatura are Silviu? Nu stiu... Eram cu gandurile mele. Nu imi dau seama daca ma intelegea sau nu. Am fost prieteni la un moment dat.
Are vorbele la el tot timpul, stie matematica, ma invata. Nu mai stiu ce nu imi placea la el. Nu imi lua locul. Nu voiam sa ma razbun pe mama." Vezi video socant cu cei doi pe wowbiz.ro!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.