Confruntare de gradul zero la "Te vreau langa mine"! Un barbat isi revendica fiul de la fosta sa iubita! Iata care dintre participante trece prin momente cumplite

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:36

Barbatul a sutinut ca a fost privat de de drepturile sale de tata si este mai hotarat ca niciodata sa isi castige fiul.

Fostul iubit al Iuliei si-a incercat din nou norocul si a venit in emisiune pentru a-si revendica drepturile de tata. Acesta sustine ca Iulia l-a exclusiv fara un motiv intemeiat din viata ei si l-a privat de dreptul de a-si tine in brate propriul copil.

"Mi-ai ascuns ca sunt tata, dar nu-mi lua dreptul de a-mi vedea baiatul! Nu e o amenintare, asta e reactia mea ca parinte si o sa fac tot ce imi sta in fire sa imi vad copilul! Trec printr-o stare foarte ciudata in ultimul timp! Iulia, e o crima

sa ii spui fiului meu ca nu exist! Vreau sa il cunosc! Nu imi pasa ca tu nu ma vrei, am un copil cu tine si trebuie sa ma cunoasca!", a spus Cezar.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Iulia si-a mentinut pozitia

si a refuzat orice cooperare cu fostul ei iubit, care, dupa spusele ei, a parasit fara sa ii pese de viitorul ei si al copilului lor. Iata cum a reactionat aceasta si ce cuvinte usturatoare i-a transmis barbatului atunci cand si-a facut aparitia in platou: