Confruntare de gradul zero la WOWbiz! Tanara acuzata ca a impuscat un barbat in cap, fata in fata cu sotia victimei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:21

Tisha, fosta membra a trupei TNT, este acuzata ca a impuscat un barbat in trafic. In platoul “WOWbiz” cantareata a fost confruntata de sotia victimei.

Rasturnare neasteptata de situatie in cazul barbatului impuscat in cap! Detalii noi incep sa iasa la iveala, iar povestile celor implicati in acest caz sunt total opuse. Tisha, cantareata acuzata ca l-a impuscat pe sofer in trafic, a rememorat la" WOWbiz" felul in care s-a petrecut accidentul.

Varianta cantaretei este foarte clara! Problema este ca nu corespunde deloc cu cea a sotiei victimei. Iar povestea difera inca de la primele detalii: in timp ce tanara spune ca se afla regulamentar in coloana, sotia celui impuscat sustine ca fata a incercat de fapt sa le forteze

intrarea si a devenit agresiva.

Pana cand adevarul va iesi la iveala si se va stabili cine este vinovat, ramane o singura intrebare, deocamdata fara raspuns. Emisiunea "WOWbiz" a fost pe primul loc, aseara, in topul audientelor. Aproape 700 000 de oameni din intreaga tara au urmarit emisiunea prezentata de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu. Aproape 4% a fost ratingul emisiunii pe targetul All urban, iar cota de piata a fost de aproape 12 procente.


##VIDEO79316##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Taguri:

Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?