CONFRUNTARE SOC: Bianca Dragusanu si Adrian Cristea, FATA IN FATA! Se ANULEAZA nunta cu Victor Slav?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:51

Dupa ce Adrian Cristea a facut dezvaluiri incendiare referitoare la relatia ei cu Bianca Dragusanu, aceasta a intrat in direct si a vorbit cu fostul ei iubit.

"Adi, de ce imi faci asta? Ti-am cerut eu vreodata sa ne impacam? Ti-am spus eu ca te astept acasa? Sunt la capatul puterilor, te intreb de ce faci asta. Ti-am spus ca vreau sa imi traiesc viata linistita si ca vreau sa ma lasi in pace".

 

Adrian Cristea i-a replicat, facand referire indirect la Victor Slav.

 

"Nu cred ca esti tu, cred ca vorbeste altcineva de fapt.

Esti singura sau ai musafiri? Mi-ai spus ca ma iubesti, au fost si prietenii nostri de fata".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Bianca a continuat si a sustinut ca nu i-a spus niciodata lui Adrian Cristea ca il iubeste.

 

"M-am intalnit cu el pentru ca a insistat foarte tare ca avem niste lucruri de lamurit. Ne-am intalnit si i-am spus ca nu il mai vreau in viata mea. De fiecare data cand ne vedeam aveam o atitudine agresiva. Nu i-am spus ca il iubesc. Eu il iubesc pe Victor si vreau sa ma casatoresc cu el".

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.