Confuzie de nume în cazul lui Culiță Sterp. Artistul nu a provocat accidentul în urma căruia o persoană și-a pierdut viața

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 05 dec 2022, 15:05

Informații de ultimă oră în cazul lui Culiță. Artistul nu a provocat accidentul în care a murit o persoană.

Răsturnare de situație în cazul lui Culiță Sterp. În urmă cu câteva zile au apărut zvonuri conform cărora, artistul ar mai fi provocat un accident în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Însă, se pare că nu este vorba despre celebrul manelist.

Citește și: "No, vedeți cum râde de mine?" Getuța Sterp l-a pus la punct pe soțul ei chiar în mașină după ce bărbatul i-a pus cea mai tare porecla

Răsturnare de situație în cazul lui Culiță Sterp. Artistul nu a provocat accidentul în urma căruia o persoană și-a pierdut viața

În realitate, există un bărbat pe nume Nicolae Sterp, care a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timișoara la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă, ca urmare a unui accident rutier. Inculpatul ar fi adormit la volan și a întrat în alt autoturism, iar în urma accidentului a murit o persoană.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Clujust l-a contactat pe avocatul Ion Vulpoiu din București, care l-a apărat pe Nicolae Sterp, iar acesta a dezvăluit că nu are nicio legătură cu Culiță Sterp.

Acel bărbat are magazin în Reșița, unde vinde carne și brânză, este născut în Sibiu, nu Hunedoara, și are 35 de ani, nu 30.

Citește și: Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa lui Sebastian Craciunescu. Ce a pățit fiica cea mică a mamei Geta

Ce alcoolemie avea Culiță Sterp, în noaptea accidentului din Cluj

În noaptea accidentului pe care l-a provocat, Culiță a fost testat de oamenii legii, iar rezultatele au arătat că artistul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Inițial, s-a descoperit că alcoolemia acestuia era de 0,71 grame/litru alcool pur în aerul expirat. Cu toate acestea, în urma noilor verificări, la cererea  Observator, s-a concluzionat că acesta avea o alcoolemie de 0,89 grame/litru alcool pur sânge.

În acest moment, Culiță Sterp se află sub control judiciar pentru 60 de zile și nu mai are voie să părăsească țara, motiv pentru care a fost nevoit să își amâne câteva evenimente pe care ar fi trebuit să le susțină în străinătate.