Connect-R a facut anuntul: "Noi vom fi o familie toata viata"! Ce decizie au luat el si Misha: acum e oficial

Author: Bogdan Mihai

Divortul dintre Connect-R si Misha a luat prin surprindere intreg shobiz-ul romanesc.

Cei doi pareau a fi unul dintre cele mai solide cupluri din industria muzicala romaneasca. Mariajul lor insa nu a mers iar dupa doar 4 ani de casnicie cei doi au hotarat sa se separe.

Cu toate acestea insa cei doi au ramas in relatii foarte bune. Connect-R isi va sarbatori ziua de nastere sustinand un concert urias la Sala Palatului.

In deschiderea spectacolului va canta nimeni alta decat Misha, fosta lui sotie.

Vorbind despre eveniment, Connect-R a facut o declaratie surprinzatoare despre relatia cu fosta lui sotie:

"Connect-R artistul e doar o parte din Stefan omul si consider ca le datorez celor care l-au facut mare pe Connect-R sa vada mai de aproape si omul din spatele povestilor din piese.

"Am decis ca abia la 37 de ani sa sustin primul meu concert la Sala Palatului, pentru ca abia acum am reusit sa ma cunosc cu adevarat, dupa ce am fost si sus si jos si m-am observat în ambele ipostaze.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Nu am meritat pana acum un concert la Sala Palatului. Ca sa organizezi acolo un concert, trebuie sa ai ce spune, iar acum, cred ca am destule de spus. Nu stiu un mod mai frumos de a-mi sarbatori ziua de nastere decat alaturi de cei care m-au facut cine sunt astazi.

"E pentru prima oara cand, de ziua mea, voi avea si familia si prietenii si fanii într-un singur loc. Misha va deschide show-ul, va fi Marilyn. Noi vom fi o familie toata viata. Daca lucrurile nu merg, înseamna ca am fost prost", a declarat Connect-R.