Connect-R, ACUZAT de Matteo de FURT! ADEVARUL despre piesa "Da-te-n dragostea mea", care a starnit razboiul FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 10:20

Scandal monstru in lumea showbizului: Matteo il acuza pe Connect-R de furt.

Razboiul a pornit de la titlul piesei celui din urma, "Da-te-n dragostea mea", care seamana foarte mult cu titlul celei mai recente melodii a lui Matteo, "Du-te-n inima mea".

 

Prezent in platoul emisiunii WOWbiz, Connect-R a tinut sa lamureasca situatia.

 

"A fost vorba de un simplu titlu. El a vrut "Mai du-te-n inima mea". Matteo a spus o treaba foarte desteapta: ca totul face parte din trecut.

Acum cateva zile am stat cu Matteo si am consumat niste ceai. Trebuie sa intrati pe Facebook-ul meu, acolo unde exista un post pe care l-a pus Matteo, unde explica tot", a declarat artistul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

 

Connect-R a

adaugat ca melodia lui, din punct de vedere al versurilor si a liniei melodice, este total diferita fata de cea a lui Matteo. A recunoscut insa ca la titlu s-a inspirat foarte mult de la prietenul lui.

 

"Melodia, din punct de vedere liric, nu are legatura cu piesa lui. Doar titlul a fost problema, dar in cele din urma s-a rezolvat. A fost o problema de comunicare.

Recunosc, m-a inspirat foarte grav titlul lui. M-a lovit puternic cand l-am auzit".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.