Connect-R, adevărul despre Alex Velea: „Nu cred că mai putem avea o relație de prietenie” Motivul pentru care cei doi au rupt orice legătură

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 06 oct 2022, 05:25

Connect-R, adevărul despre cearta cu Alex Velea

Sursa: Captură KANAL D, instagram Alex Velea

Connect-R a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a pus punct prieteniei cu Alex Velea și au încetat să mai colaboreze în plan profesional. Ce i-a separat pe cei doi artiști?

Când urcau pe scenă, Connect-R și Alex Velea făceau furori, erau iubiți de public și foarte apreciați, însă au decis să pornească pe drumuri separate în cele din urmă. În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D duminică seară, de la ora 22:00, Connect-R a vorbit deschis despre motivele care au dus la ruptura dintre el și Alex Velea.

Răspunsul lui Connect-R la întrebarea „V-a furat Alex Velea?” Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi artiști?

Connect-R și Alex Velea sunt doi artiști iubiți de publicul din România, cu piese care mai tot timpul se aud în difuzoarele posturilor de radio și care strâng o mulțime de vizualizări pe internet. Cei doi au cunoscut succesul împreună, dar ulterior au decis să se separe, chiar dacă melodiile lor erau foarte apreciate de public. Deși s-a scris în presă că ar fi apărut discuții din cauza banilor, Connect-R a explicat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că niciodată nu au fost tensiuni din acest motiv. 

Connect-R a dezvăluit că el și Alex Velea au început să aibă viziuni diferite despre viață și carieră, moment în care parteneriatul lor s-a încheiat. Connect-R a mărturisit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că el și Alex Velea sunt atât de diferiți, încât nu ar mai putea exista o relație de prietenie între ei. Cu toate acestea, artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex Velea pe care îl consideră unul dintre cei mai talentați artiști din România.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Connect-R, luat la întrebări de Denise Rifai, într-un interviu de colecție, duminică de la 22:00, la Kanal D “Am făcut multe lucruri de care nu sunt mândru…”

„Nu, nu avea cu ce să mă fure Velea.

Nu are nici cea mai mică legătură. Că eu am avut o frustrare pentru faptul că lumea asocia piesa numai cu Alex Velea atunci, piesa „Dacă dragostea dispare”, da, asta este super real. Așa e, eram frustrat pe treaba asta. Chiar îmi spunea un prieten: „băi, eu nu știu dacă mai putea să cânte cineva după voi”. Apăream noi doi pe scenă...se cam închidea la pâine, așa era atunci. E un monstru de talent Velea și cred că știți și voi asta, știe toată lumea.
Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierelor noastre erau ușor diferite. Cert e că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem avea o relație de prietenie, viziuni atât asupra meseriei pe care o avem, cât și asupra vieții în general, principiilor. Cred că suntem total diferiți.”,
a spus Connect-R la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Care este motivul pentru care Connect-R nu și-a refăcut viața după divorțul de Misha? Cei doi artiști locuiesc în aceeași casă și la 5 ani de la despărțire

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.