Connect-R este in al noualea cer: a devenit TATIC! Avem PRIMELE IMAGINI cu fetita lui

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

Connect-R este in al noualea cer! A devenit tatic! Avem primele imagini cu fetita lui! Ce mandru si fericit este cantaretul!

Connect-R este unul dintre cei mai fericiti artisti din showbiz. Sotia sa i-a daruit primul copil pe care il vor boteza Maya. "Glorie si slava Domnului Iisus! Ea este Maya! Iubirea noastra !!!!!:)”, a scris cantaretul deasupra primei fotografii cu fiica sa postata pe un site de socializare.

Sotia artistului, Misha, a postat pe conturile ei de pe retelele de socializare primele imagini in care proaspatul tatic o tine in brate pe micuta.

La nastere, Maya a avut 3,2 kilograme si o lungime de 53 de centimetri! Perfect sanatoasa!

Connect-R are 31 de ani, Misha e cu aproape 10 ani mai tanara. Dragostea lor a fost fulgeratoare: au ajuns in fata ofiterului starii civile la doar cateva luni dupa ce s-au cunoscut. Apoi, au anuntat ca asteapta un bebelus. Anul acesta urmeaza sa se casatoreasca religios. Nasi de nunta le vor fi Pepe si sotia acestuia, Raluca.

##VIDEO100125##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.