Connect-R, in CULMEA FERICIRII. Artistul si aleasa inimii sale au avut o nunta ca in povesti

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Ca a fost nunta mare si cantaretul Connect-R i-a spus „Da” alesei sale si în fata lui Dumnezeu, stiati deja!

Dar noi vrem sa va aratam partea nevazuta a acestei ceremonii cu staif! Imaginile sunt de colectie! A fost nunta anului in lumea mondena, asa ca multi au fost invitatii dar si mai multi neinvitatii. Curiosi sa vada cum arata Connect R in carne si oase si sa ii analizeze tot neamul de la soacra si pana la unchi si matuse, unii s-au instalat in fata bisericii si au asteptat alaiul mai bine de o ora.

Pe unii i-a lovit foamea si setea asteptand nunta, noroc cu covrigariile si gelateriile din zona. Tocmai cand radarea ajunge la limita, mirii isi fac aparitia. Chiar daca mireasa si Connect-R al ei au fost paziti de o armata de bodyguarzi, iar presa a fost cata frunza si iarba, curiosii au avut ce vedea. Asteptarea a meritat.

Dupa slujba, prin multimea de jurnalisti si bodyguarzi, mirii abia si-au gasit drumul de la biserica si pana la masina.

Ca un gentleman adevarat, Connect-R isi invita sotia sa urce in masina decapotabila ce avea sa-i duca la restaurant, insa Misha ii face semn sa urce primul.

##VIDEO122700##

Intre timp „uratorii” nu se lasa si ii ies in fata mirelui cu plin, un bidon de 5 litri in care au avut grija sa arunce cateva petale de trandafiri. Au stiut ei ce au stiut! Mirele e suflet mare, baga mana in buzunar, cauta si scoate banii, spre bucuria femeii care se astepta la o recompensa, dar, nu chiar atat de mare!

De cum s-a terminat

ceremonia si alaiul cu nuntasi a plecat, in urma a ramas un peisaj dezolant. Coji de seminte, cutii de bere, de suc, servetele, toate aruncate in mijlocul drumului. S-a dat startul distractiei la restaurant, insa. Asa cum se cuvine, mirii au ajuns primii ca sa isi intampine invitatii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Petrecerea a tinut pana dimineata, iar invitatii au fost numai unul si unul, printre care Antonia, Alex Velea, Maria Carneci, Mandinga si taraful Clejanilor.

Meniul a fost 100% traditional, iar la final nu a fost doar un tort, ci doua, cel mai probabil, al doilea pentru micuta Maya.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.