Connect-R, in RAZBOI cu presa de scandal: “Sunt artisti care isi fac meseria. Ar trebui lasati in pace!”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Unul dintre cel mai bine cotati artisti din Romania este suparat pe presa de scandal. Speculatiile legate de relatia cu fost lui iubita sau articolele despre actuala sotie l-au deranjat profund.

##VIDEO90400##Intr-un interviu acordat emisiunii" Draga mea prietena", cantaretul a marturisit ca nu-i plac barfele. Il deranjeaza articolele din presa tabloida cu tenta de scandal, mai ales cand se refera la viata lui privata. Connect-R a adaugat ca si-ar dori ca presa sa scrie adevarul despre el.

Cea mai mare suparare a artistului a fost cand presa mondena a anuntat despartirea de fosta lui iubita, Diana.

Au urmat apoi articolele despre aparitia unei alte femei in viata artistului, casatoria si aparitia unui copil. Connect-R si-a promis ca nu va mai discuta cu presa despre viata lui privata.

" Bineinteles ca ma deranjeaza si nu numai pe mine, ci pe mai multa lume. Mai ales pe cei care nu s-au hranit cu scandaluri si nu asta le e meseria. Sunt artisti care isi fac meseria si care ar trebui lasati in pace", a declarat Connect-R.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.