Connect-R: “Incerc sa fiu un receptor al dragostei si sa o iau de peste tot” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 16:53

Connect-R a participat la “Roata norocului” pentru o cauza umanitara.

Artistul a concurat in calitate de vedeta la show-ul “ Roata norocului ” pentru a o ajuta pe Alexia, o fetita de sase care sufera de cancer la rinichi. Emisiunea a fost realizata cu putin timp inainte ca artistul sa anunte despartirea de iubita lui, cu care a avut o relatie de aproape cinci ani de zile.

Intrebat de Liviu Varciu, gazda emisiunii, cum sta cu dragostea, raspunsul artistului nu parea sa prevada inevitabila despartire: “ Cu dragostea stau foarte bine, incerc sa fiu un receptor al ei si sa o iau de peste tot.

(…) E foarte bine sa te incarci cu dragoste! (…) Am o relatie de aproape cinci ani de zile. Multumita lui Dumnezeu, am gasit persoana perfecta pentru mine ”, a declarat Connect-R.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.