Connect-R, mesaj dur după înmulțirea cazurilor de coronavirus: "Cel mai mare virus suntem noi!"

Author: B.H.
Actualizat: 30 nov 2020, 07:20

Într-un mod cât se poate de direct, Connect-R a vorbit despre problema iscată de apariția cazurilor de coronavirus în România.

Majoritatea vedetelor din România au ținut să transmită în mod public un mesaj care să facă referire la panica stârnită de răspândirea coronavirusului pe teritoriul României. Dacă multe persoane publice au reamintit importanța respectării regulilor de igienă în această perioadă, Connect-R s-a declarat revoltat de felul în care se comportă oamenii atunci când vine vorba despre temutul virus. 

Citeste si: Adelina Pestritu este revoltata! Coronavirus este "un mare test pentru noi, oamenii"

Connect-R, mesaj dur după înmulțirea cazurilor de coronavirus

Connect-R nu s-a ferit să îi crtice în mod direct pe cei care vin din străinătate și nu respectă regulile impuse de autorități. În plus, artistul consideră că principalii vinovați pentru această situație sunt oamenii, abordând problema într-o manieră religioasă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Actorii Tom Hanks şi Rita Wilson, diagnosticaţi cu coronavirus

"Coronavirus. Unii spun că e o manevră comercială, alții că ar fi o conspirație americană și cei mai mulți spun că a apărut așa de nicăieri. Oricum ar fi, din punctul meu de vedere, unul probabil total neînsemnat, "Coronavirus" nu e nimic altceva decât o reflexie a interiorului nostru! O oglindă a ceea ce zace în noi! Universul e mereu impecabil! Când a fost nevoie a curățat tot.

Asta face și acum! Curăță mizeria pe care o avem în ochi, în gânduri, în vise, în dorințe și în neputințe! De câteva zile aud o întrebare pe care obișnuiam s-o aud doar la singular de când cu Corona, "Ce fac s-a transformat în "Ce facem!" De altfel, românii plecați pe afară vin cu dorul în saci pe la Nădlac! Cel mai mare virus suntem noi! Prea plini de noi, avem nevoie să ne golim, nu de alta, dar să mai lăsăm loc înăuntrul nostru și pentru puțin Dumnezeu! Căci El a spus acum 2000 de ani: Nu ce
bagi în gură te îmbolnăvește, ci ce scoți din ea! Să fiți sănătoși! Ștefan!"
, a scris Connect-R pe facebook.

Citeste si: Ce să faci cu copilul acasă cât sunt închise școlile din cauza coronavirusului? Sfaturi de la specialist!

 

Taguri: