Connect-R, pus in dificultate de iubita geloasa. Momentele care i-au dat fiori! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 15:55

Scene de soc s-au desfasurat in padure la Snagov, cu trocul rupt si extrem de ravasit Connect-R alearga disperat sa se salveze. Din pacate este capturat de iubita lui geloasa care da cu masina peste el.

Nu va speriati in timpul filmarilor  Connect-R nu a patit nimic, ba chiar s-a si distrat:" Nu stiu frate sa fac cascadorii... stiu sa cant", a spus artistul.

A fost nevoie de foarte multe duble ca secventa sa iasa bine, Connect-R si-a invins fobia si s-a aruncat de mai multe ori pe capota masinii si a suflat usurat cand regizorul a spus STOP.

 

Urmariti materialul video prezentat in cadrul emisiunii  " Drept la tinta" si puteti vedea ce alte secvente l-au pus in dificultate pe cantaret.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.