Connect-R, reacție dură după ce preotul Calistrat a declarat că nu regretă că a lovit o enoriașă: "Dacă era mama în locul femeii"

Author: Diana Tilă

Connect-R, reacție dură după ce preotul Calistrat a declarat că nu regretă că a lovit o enoriașă

Sursa: Facebook Connect-R

Connect-R a reacționat la adresa preotului Calistrat, după ce acesta a fost filmat în timp ce a lovea o femeie.

În urmă cu câteva zile, preotul Calistrat Chifan a fost surprins în timp ce lovea o enoriașă chiar în incinta Mănăstirii Vlădiceni, din Iași. Imaginile s-au viralizat imediat în mediul online și au ajuns și în fața lui Connect-R, care a răbufnit la adresa preotului. Ce părere are artistul despre gestul șocant al lui Calistrat Chifan.

Citește și: Connect-R, mesajul despre moarte care a impresionat internauții: ”Cine moare înaint să moară, nu mai moare după ce moare!”

Connect-R, reacție dură după ce preotul Calistrat a declarat că nu regretă că a lovit o enoriașă

Connect-R a reacționat dur în mediul online, după ce preotul Calistrat a mărturisit că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat și că bătaia e ruptă din rai.

În urma scandalului, mai mulți români i-au luat apărarea preotului Calistrat, aceștia au susținut că femeile l-au provocat, iar el a avut o reacție normală.

Însă, Connect-R îi atacă și pe aceștia. Artistul a mărturisit că nu știe cum ar fi reacționat dacă în locul femeilor agresate s-ar fi aflat mama sa.

Mai mult, artistul susține că toți oamenii greșesc și au reacții urâte în asemenea situații. Însă, ceea ce îl enervează cel mai tare este că preotul nu regretă nimic din ce s-a întâmplat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Connect-R, adevărul despre Alex Velea: „Nu cred că mai putem avea o relație de prietenie” Motivul pentru care cei doi au rupt orice legătură

„Nu aveam de gând să fac acest filmuleț, ce m-a provocat au fost părerile multor români care se pare că au o conștiință moartă, ca să zic așa. Am tot văzut într-o pioșenie din asta `vai nu trebuie judecat Părintele, alea erau niște nenorocite`.

Din start vă spun, dacă era mama în locul femeii respective, nu știu cum aș fi reacționat. Dacă era mama voastră, sora voastră acolo, cum ați fi reacționat oare?

Toți suntem supuși greșelii, toți putem avea reacții urâte la un astfel de context, la o astfel de întâmplare. Nu asta este de judecat. Ceea ce este de judecat, este ce s-a întâmplat după. Am văzut un interviu cu Părintele în care a fost întrebat: „Aveți vreun regret?”, iar Părintele a spus foarte lucid: „Nu, bătaia e ruptă din rai!”.

Aici este problema. Acest duh al mândriei care nu i-a dat voie nici măcar să recunoască că a greșit. Aici este problema. Mai mult, Părintele a și mințit, spunând că i-a dat cu palma peste umăr.Nu, Părinte, am văzut exact ce s-a întâmplat. Suntem bărbați, ne-am mai bătut și noi, am luat și bătaie. Ați dat cu podul palmei pe la spate și sunteți o matahală de om.Dacă

Părintele Calistrat își cerea scuze după și regreta, toată lumea îl iubea la fel cum îl iubeau înainte”, a reacționat artistul pe contul său de Facebook.