„Consider că este și greșeala mea” Ce a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf! Noi detalii au ieșit la iveală

Author: Diana Bostan

Anamaria Prodan la podcastul #Teascult

Sursa: Captură YouTube

Cunoscuta impresară Anamaria Prodan și-a deschis sufletul în fața Ilincăi Vandici, în cadrul podcastului #TeAscult. Femeia de afaceri a vorbit despre viața de după divorț, dar și despre regretele din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan s-a destăinuit în fața Ilincăi Vandici, iar unul dintre cele mai mari regrete ale sale este faptul că nu a făcut mai mult pentru a-și salva căsnicia cu antrenoru Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a încercat din răsputeri să-și salveze căsnicia, deși știa de infidelitățile soțului său, impresara a pus familia mai presus de orice.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan regretă faptul că nu a încercat și mai mult.

Citește și: Anamaria Prodan și-a luat fanii prin surprindere cu ultimele declarații: „Mă urăsc pentru că”

Impresara de declară ca fiind o persoană romantică, o femeie care în ciuda aparențelor crede într-o dragoste eternă: ”Eu cred în soțul pe care îl iei și trăiești până la bătrânețe alături de el.

Eu mă vedeam la căsuța mea din Vegas, bătrână, în baston, cu soțul, cu nepoții”,
a mărtutisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că a încercat să fie ca un scut pentru soțul ei până în ultima clipă, luându-i apărarea în fața presei, a familiei și în fața prietenilor. Aceasta îl descrie pe Laurențiu Reghecampf ca fiind un ”suflet mic”, care nu a putut evolua alături de ea.

Citește și: Aroganță maximă din partea Anamariei Prodan. Impresara ”s-a îmbrăcat” în aur de 24K

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Impresara este de părere că relația ei s-a rupt în momentul în care a fost nevoită să-și îngrijească mama bolnavă, iar Laurențiu Reghecampf a rămas singur în Dubai, acolo unde nu a putut face față tentațiilor.

Anamaria Prodan are și regrete după căsnicia cu Laurențiu Reghecampf și crede că nu a făcut suficient pentru a o salva. ”Eu am lăsat ceva neterminat cu Laurențiu Reghecampf și am revenit după 13 ani. Povestea noastră de dragoste a fost foarte frumoasă și așa va rămâne. Consider că este și greșeala mea, probabil n-am făcut suficient pentru a salva căsnicia. Poate dacă nu munceam atât de mult, dacă nu călătoream atât de mult, poate puteam să-l țin”, a mărturisit impresara.

Impresara se bucură de viața alături de copiii ei și a povestit cu lacrimi în ochi cum aceștia au învățat-o să trăiască și pentru ea. Aceasta a mărturisit cum fetele o îmbracă și ies împreună să se distreze.

Citește și: Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare despre fostul soț: ”Pe mine o să mă iubească toată viața”

Aceasta i-a mărturisit Ilincăi Vandici că l-a iertat pe fostul soț și că se declară o femeie împlinită alături de copiii săi.

Sensibilă, iubită, soție, mamă și femeie de afaceri, Anamaria Prodan și-a deschis sufletul în podcastul Ilincăi Vandici, #TeAscult.