Constantin Nicolescu, SCOS PE TARGA de la audierile cu procurorii DNA VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 03:50

La scurt timp dupa ce a intrat in biroul procurorilor, o ambulanta a sosit la sediul DNA din Pitesti. Seful sonsiliului judetean a fost scos imediat pe targa.

Constantin Nicolescu a venit la DNA la exact o zi dupa ce sediul Consiliului Judetean a fost perchezitionat. El a spus ca a aflat ca este invinuit, dar nu cunoaste incadrarea juridica a faptelor de care este acuzat. Totusi, Nicolescu a spus ca are emotii pentru subalternii sai.

Seful Consiliului Judetean Arges a mai fost trimis in judecata in luna mai, fiind acuzat ca ar fi luat fonduri Phare de aproape 900 000 de euro in baza unor acte false.
Nicolescu a stat si o zi in arest, fiind retinut in luna ianuare anul trecut. O zi mai tarziu, cand judecatorii au decis arestarea preventiva pentru 29 de zile, lui Nicolescu i s-a facut rau si a fost transferat la un spital in Bucuresti, unde a fost operat pe cord deschis.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.